BIST 10.740
DOLAR 32,19
EURO 35,01
ALTIN 2.513,15

Haberler

EKONOMİ Borsa İstanbul günü rekorlarla kapattı Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yüzde 0,90 artışla 10.739,57 puandan kapanarak en yüksek günlük kapanış rekorunu kırdı ve 10.775,00 puanla da en yüksek seviyesine ulaştı.
SPOR Kerem Aktürkoğlu'dan olay paylaşım: Onların seviyesine inmeyiz Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'ye 1-0 yenilen Galatasaray'ın futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, derbi öncesi tartışma yaşadığı Mert Hakan Yandaş'a cevap niteliğinde bir paylaşımda bulundu.
SPOR Kenan 'Yıldız'laştı, Juventus geri döndü Serie A'nın 37. haftasında Bologna ile karşılaşan Juventus, 3-0 geriye düştüğü maçtan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı. Milli futbolcumuz Kenan Yıldız, 84. dakikada eşitliği getiren golü kaydetti.
Kültür ve Sanat Cem Yılmaz sevenlerine müjdeyi verdi! GORA 4 GORA geliyor! GORA, AROG ve Arif 216 filmleriyle izlenme rekorları kıran serinin 4. filmi için Cem Yılmaz sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Yılmaz, GORA 4 GORA isimli filmin afişini de sevenleriyle paylaştı.
DÜNYA 'Uzayda nükleer silah' BMGK'da oylandı! 7 evet, 7 hayır... Rusya'nın uzaya hiçbir silah yerleştirilmemesi gerektiğini savunduğu karar tasarısı, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde (BMGK) yeterli desteği alamadı.
DÜNYA İsrail’den Lübnan’ın güneyine hava saldırısı: 1 ölü, 1 yaralı İsrail ordusunun Lübnan’ın güneyinde seyir halindeki bir motosiklete düzenlediği hava saldırısında 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.
GÜNCEL İsmail Saymaz'dan Ayhan Bora Kaplan davası ile ilgili bomba açıklamalar! Kemal Kılıçdaroğlu detayı... Gazeteci İsmail Saymaz, Ayhan Bora Kaplan davasında itirafçı olan Serdar Sertçelik ile ilgili bomba açıklamalarda bulundu. Sertçelik'in, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanlarından Ramazan Kubat tarafından Ankaraya götürüldüğünü...
GÜNCEL Hatay'da göçmen kaçakçılığı yapan 4 şüpheli tutuklandı Hatay'da göçmen kaçakçılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheliden 4'ü tutuklandı.
DÜNYA ABD, Nijer'deki askerlerini eylül ortasına kadar çekecek ABD, askeri iş birliği anlaşmasını fesheden Nijer'deki askerlerini eylül ortasına kadar çekeceğini duyurdu. Ülkede darbenin ardından yeni yönetimin Rusya ile yakın ilişkileri kopuşun nedeni oldu.
Fenerbahçe F.Bahçe'den Dursun Özbek'e cevap geldi Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Can Gebetaş, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in açıklamaları ve derbi sonrasında yaşananlar hakkında değerlendirmelerde bulundu.
DÜNYA ABD Dışişleri Bakanlığından İran'a taziye mesajı ABD yönetimi, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile beraberindekilerin, helikopter kazasında hayatını kaybetmesi nedeniyle bir taziye mesajı yayımladı.
DÜNYA ABD Başkanı Joe Biden yine İsrail'den yana tavır aldı ABD Başkanı Joe Biden, UCM Başsavcısı Kerim Han'ın, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve Savunma Bakanı Yoav Gallant'a ilişkin yakalama kararı başvurusunu "utanç verici" olarak nitelendirdi ve reddettiklerini belirtti.
EKONOMİ Nitelikli ofis talebi, ticari gayrimenkul trendini değiştirdi! Ticari gayrimenkullerde yaşanan arz daralması, fonksiyonunu yitirmiş ofis projelerinin yenilenme ihtiyacı karşısında stoktan çıkmasıyla artış gösteriyor. İstanbul’da 2024 yılında 215 bin m2’lik kiralanabilir ofis alanının operasyona açılması...
POLİTİKA Erdoğan, CHP’li belediyelere tepki gösterdi: İçkiyi yaygınlaştırmak masum adımlar değil Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada CHP'li belediyelere başlatılan içki satışı nedeniyle tepki gösterdi.
GÜNCEL 'Savaş Durmazsa Dünya Dursun' demişti, Haluk Levent'ten destek geldi Klinik Psikolog Ege Ebrar Önür, geçtiğimiz gün İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık'ın yayınına konuk olarak Gazze’de İsrail'in zulmüne tepki göstermek için Savaş Durmazsa Dünya Dursun isimli kampanyasını tanıtmıştı. Önür’ün...
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı kardeşim sayın İbrahim Reisi ve heyet üyelerinin vefatından derin üzüntü duyduk. Ülkemizde 1 günlük yas ilan...
DÜNYA İsrailli muhalif milletvekili Cassif'den Netanyahu'ya kötü haber İsrail Parlamentosundaki muhalif Ortak Liste Partisi Milletvekili Ofer Cassif, UCM Başsavcısı Kerim Han'ın, İsrail Başbakanı Netanyahu ve Savunma Bakanı Gallant hakkındaki "yakalama kararı" başvurusunu doğru bir karar olarak...
POLİTİKA Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Vekili Muhbir ve Aliyev ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Vekili Muhbir'le telefon görüşmesinde Türkiye’nin bu acılı günlerde İran’ın yanında olduğunu, İran halkının kederini paylaştığını belirtti. Aliyev ile de görüşen Erdoğan bölgesel konuları ele...
SPOR Ünlü yıldız Balotelli için devreye girdi! O kulübe gidebilir Adana Demirspor'da Mario Balotelli dönemi sona eriyor. Mavi Şimşeklerle olan opsiyonunu kullanmama kararı alan Balotelli, bir sonraki hedefini de açıkladı.
Fenerbahçe Dursun Özbek'in konuştuğu sırada F.Bahçe'den flaş paylaşım Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in basın toplantısına başladığı sırada Fenerbahçe Kulübü sosyal medya hesabından bir paylaşım yapıldı.