BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,63
ALTIN 2.413,82
HABER /  SAĞLIK

Göbek yağlarınızdan kurtulamıyorsanız bu yöntemleri deneyin! Bu içecekler sizi tığ gibi yapacak

Kilo vermeye çalışmak, kilo almaya çalışmak gibi zor bir iştir. Kilo vermek istediğiniz bölge özellikle göbekse dert etmeyin. Bazı içecekler var ki, içildiğinde direkt göbek yağlarını eritiyor. Sizler için derlediğimiz bu yazı sayesinde bu içeceklerden haberdar olacak ve onları tüketerek göbek yağlarınızdan hızla kurtulacaksınız.

Abone ol

Fazla kilolarınızdan şikayetçiyseniz, bu fazlalıklar özellikle göbek bölgenizdeyse bu yazı tam size göre... Diyet ve egzersiz yapmanıza rağman göbek bölgenizdeki yağlardan kurtulamıyorsanız sizler için derlediğimiz bu basit yöntemleri alışkanlık haline getirebilirsiniz. Tamamen doğal olan bu yöntemler sayesinde vücudunuzda depolanan yağların hızlı yakımını kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. İşte sizi can sıkıcı göbek yağlarınızdan kurtaracak olan doğal kilo verme yöntemleri...

Yoğurt kürü

Göbek bölgenizdeki yağlardan kurtulmak sandığınız kadar da zor değil. Diyet listenize ekleyeceğiniz bu hızlı yağ yaktırıcı yoğurt kürü sayesinde metabolizmanızı hızlandırıp göbek bölgesindeki yağların yakımını rahatlıkla sağlayabilirsiniz. Yoğurt, sindirim sistemini düzenler ve bağırsakları çalıştırır. Yavaşlayan metabolizmayı hemen harekete geçirerek kısa sürede hızlı yağ yakımını gerçekleştirir. Vücutta biriken şişkinliği ve ödemi atar.

- 1 kase yoğurt, 1 çay kaşığı toz zencefil, 1 çay kaşığı toz zerdeçal ve 1 çay kaşığı toz tarçını karıştırın.

- Haftada 2 defa düzenli olarak bu kürü tüketin.

- Gece uyumadan 30 dakika önce bu kürü tüketmeniz daha etkili olabilir.

Ilık su

Göbek bölgenizdeki yağlardan kurtulmak istiyorsanız sabahları güne başlamadan önce suyu ılık olarak tüketmeniz gerekir. Sabahları aç karnına düzenli olarak ılık su içmeyi alışkanlık haline getirirseniz göbek yağlarınızdan hızla kurtulmanız, sizin için işten bile değildir. Eğer denemek isterseniz ılık suyun içerisine çok az elma sirkesi koyarak tüketmek daha ince bir göbek bölgesine kavuşmanıza yardımcı olabilir.

Limonlu su

Limonlu su vücuttaki yağları daha hızlı bir sürede kolayca yakmanıza destek olur. Her gün aç karnına 1 bardak limonlu su içerseniz metabolizmanız oldukça hızlanır. Cilt hücreleriniz yenilenir. Vücudunuzda yağların depolanmasının önüne geçer. Vücutta biriken ödem ve şişkinlikleri dışarı atar. Diyet listesine eklenen limonlu su kısa sürede zayıflamanıza yardımcı olur.

Greyfurt suyu

Greyfurt, metabolizmayı hızlandırarak kolay ve kısa sürede yağ yakımını destekler. Vücuda faydaları saymakla bitmeyen greyfurt suyu özellikle göbek bölgesinde depolanan yağları adeta parçalayabilir. Greyfurt suyu kokusuyla da doygunluk hissi yaratıyor. Bu özelliği sayesinde iştahı baskılıyor ve gün içerisinde fazla kalori alımını önlüyor. Greyfurtun yağ yakıcı özelliği sayesinde tüketilen et ve proteinli gıdaların bağırsaklarda yağa dönüşmeden yakılması ve vücut dışına atılmasını sağlayabilirsiniz.