BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,93
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

FETÖ'nün Goebbels'i Cevheri Güven'in müthiş yalanı Berna Laçin'i heyecanlandırdı Hadi Özışık yorulmladı

İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, firari FETÖ'cü Cevheri Güven'in 15 Temmuz yalanına sarılan Berna Laçin'i Youtube kanalında değerlendirdi.

Abone ol

Firari FETÖ'cü Cevheri Güven'in akıllara ziyan iddiasına sarılan Berna Laçin rezil duruma düştü. 

Güven'in "15 Temmuz darbe girişiminden bir gün önce MİT’çi Nuh Yılmaz’la görüştüğü ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın facetime ile canlı yayın bağlantısını planladı" iddiasını sosyal medya hesabından paylaşan Laçin, "Bunu araştıracak gazeteci dostlardan haber bekliyoruz" dedi.

15 Temmuz darbe girişimi gecesi sokağa çıkmama tavsiyesinde bulunan Tweetiyle bilinen Laçin'in bu paylaşımı büyük tepki çekti.

Hande Fırat, o geceye ilişkin tüm iddiaları tek tek ayrıntılarıyla cevapladı. Geriye FETÖ'cünün ipine sarılan Berna Laçin'in kendisini zor duruma düşürmesi kaldı. 

Berna Laçin, Hande Fırat ve FETÖ'cü Cevheri Güven kavgasının detaylarını İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, Youtube kanalında değerlendirdi.

 PROGRAMIN TAMAMINI HADİ ÖZIŞIK'IN KANALINDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Berna Laçin'i FETÖ kandırdı darbe twiti rezillik Nedim Şener ve Hande Fırat ifşa etti meğer...
Foto Galeri Berna Laçin'i FETÖ kandırdı darbe twiti rezillik Nedim Şener ve Hande Fırat ifşa etti meğer... Galeriye Gözat