BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,18
ALTIN 2.245,54
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Ersun Yanal’dan Ali Koç’a: Beni feda edin başkanım

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray hezimeti sonrası soyunma odasına indi. Hakkında istifa iddiaları ortaya atılan Yanal’ın istifa imasına Fenerbahçe Başkanı olumlu yanıt vermedi.

Abone ol

Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Galatasaray'a 3-1 yenildi ve 21 yıllık Kadıköy saltanatı yıkıldı. Fenerbahçeli taraftarlar, maçın ardından Ali Koç ve Ersun Yanal'ı istifaya davet etti.

“Sıkıntınız varsa beni feda edin başkanım”
Sözcü'de yer alan iddiaya göre; maç sonrası protokol tribününde çıkan arbedenin ardından Başkan Ali Koç, soluğu soyunma odasında aldı. Hakkında istifa iddiaları ortaya atılan Yanal’ın, Koç’a “Sıkıntınız varsa beni feda edin başkanım” dedi.



''Sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz”

Başkan Ali Koç'un ise Yanal’a “Hayır! Sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz” yanıtını verdiği öğrenildi.



Yanal'ın durumu masaya yatırıldı

Fenerbahçe Başkanı, sarı-lacivertli yöneticiler ile birlikte toplantı yaparak futbolcularla kısa bir konuşma gerçekleştirdi ve Ersun Yanal’ın durumu da masaya yatırıldı. Ancak deneyimli teknik adam, Başkan Ali Koç ve yöneticilerle yaptığı toplantının ardından sessiz sedasız stattan ayrıldı.



Ali Koç için tek yürek oldular

Öte yandan Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medyada Ali Koç için tek yürek oldu. Fenerbahçeliler, Twitter'da Ali Koç'un 'satmayın beni' sözlerini TT yaparken 'Alikoçyalnızdeğildir' hashtagi açtılar.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Ali Koç'u bombaladı: Aziz Yıldırım bile bu duruma sokmadı
Foto Galeri Ali Koç'u bombaladı: Aziz Yıldırım bile bu duruma sokmadı Galeriye Gözat