BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,90
ALTIN 2.439,78
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Ersun Yanal vedalaştı! Fenerbahçe iki efsaneye emanet

Fenerbahçe'de Ersun Yanal'la birlikte yardımcıları futbolcular ve personel ile vedalaşırken takımı antrenörler Zeki Göle ve Fatih Yıldız çalıştıracak. Volkan Demirel ile Emre Belözoğlu da idmanda öne çıkan isimler olacak.

Abone ol

Fenerbahçe'de Ersun Yanal dönemi resmen sona erdi. Yanal ve yardımcıları, Samandıra'da futbolcular ve personel ile vedalaştı. 

Yanal'ın yardımcıları Volkan Kazak, Recep Karatepe ve Niyazi Eniseler ile yollar ayrılırken sarı-lacivertli takımı kulübün bünyesindeki antrenörlerden Fatih Yıldız ve Zeki Murat Göle çalıştıracak.

Volkan ve Emre idare edecek
Bu ikilinin akşam idmanında yine yer alması beklenirken yine yardımcı antrenörlerden Volkan Demirel ile kaptan Emre Belözoğlu da idmanda öne çıkan isimler olacak.

''Elinizi vicdanınıza koyun ve ayıp etmeyin''
Trabzonspor maçının ardından tazminat iddialarıyla ilgili konuşan Yanal, "Fenerbahçe'ye gelirken nasıl geldiğimizi, giderken nasıl gittiğimizi yetkili şahıslara sorun! Bilip bilmeden yazmayın, yorum yapmayın. Elinizi vicdanınıza koyun ve ayıp etmeyin."

Ersun Yanal, basın toplantısının sonunda soru almamıştı. Tecrübeli çalıştırıcı, toplantı salonundan ayrılırken hakkında ortaya atılan tazminat iddialarıyla ilgili herkesin duyacağı şekilde "G*tünden kimse uydurmayacak öyle!" demişti.