BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA

Ekrem İmamoğlu davası kararı için herkes İstanbul Saraçhane'ye çağrıldı canlı yayın yapılıyor

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu davasında karar açıklandı Siyasi yasak ve hapis cezası alan Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika açıklama ile herkesi İstanbul Saraçhane'ye çağırdı. İstanbul Saraçhane'den kanallar canlı yayınlara başlarken İYİ Parti lideri Meral Akşener uçakla Ankara'dan İstanbul'a geldi. Saraçhane çağrısı için metro seferleri de değiştirildi.

Abone ol

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki 'ahmak' davasından son dakika karar geldi. Ekrem İmamoğlu'na 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyasi yasak getirildi. Ekrem İmamoğlu son duruşmaya katılmadı. Ekrem İmamoğlu herkesi İstanbul Saraçhane'deki İBB Binasının önüne çağırdı. 

Herkes İstanbul Saraçhane'ye gelsin

Ekrem İmamoğlu twitter hesabından çağrıyı, "Karar ne olursa olsun, kâh sevincimizi kâh irademizi göstermek adına herkesi saat 16.00’da Saraçhane’ye davet ediyorum" paylaşımıyla yaptı.

Almanya ziyaretini iptal etti

Kemal Kılıçdaroğlu dava günü Almanya'ya gitmişti. Mahkeme kararı açıklanınca Kemal Kılıçdaroğlu programını iptal edip İstanbul Saraçhane'ye gelmek için özel uçakla yola çıktı. 

Akşener, Ankara'dan geldi...

Ekrem İmamoğlu'nun çağrısına sosyal medya üzerinden cevap veren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Ankara’dan yola çıktım, Saraçhane’de görüşürüz" notunu yolladı ve Saraçhane'ye geldi. 

Herkes Saraçhane'ye aktı her yer dolu

İSTANBUL Saraçhane İBB binasının önü dolup taştı. Hala akın akın gidenler var... İşte gelen ilk görüntüler:

Haksızlık karşısında susan deyip Saraçhane'ye gitti

DEMOKRAT PARTİ Genel Başkan Yardımcısı, Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır" diyerek Saraçhane'ye gidip bu paylaşımı yaptı:

Mustafa Sarıgül'den İmamoğlu'na destek twiti

Mansur Yavaş : Yanındayım

"16 milyon İstanbullunun iradesi muhakkak adaletsizliği yenecektir." diyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise şu paylaşımı yaptı:

METRO SEFERLERİ KONULDU

Metro İstanbul: “Saraçhane'de 16.00'da gerçekleşecek buluşma sebebiyle oluşan yolcu yoğunluğu nedeniyle M1, M2, M4, M5, M7, T1, T4 ve T5 hatlarımızda seferlerimiz sıklaştırılmıştır.”

BU FOTO GALERİYE BAKIN
6 yaşında H.K.G. ile evlenen Kadir İstekli'nin ifadesi ortaya çıktı! Cinsel ilişki istemiyordu
Foto Galeri 6 yaşında H.K.G. ile evlenen Kadir İstekli'nin ifadesi ortaya çıktı! Cinsel ilişki istemiyordu Galeriye Gözat