BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan kritik görüşme

ANKARA'ya giden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'yla Ahlatlıbel Parkı'nda bir araya geldi. İki saatlik toplantının ardından Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu gülerek birbirine sarıldı.

Abone ol

28 Mayıs seçimleri sonrası CHP’de değişim rüzgarı esiyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP Grup Başkanı Özgür Özel’in “değişim” vurgulu açıklamaları sonrası partinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dikkat çeken ifadeler kullandı.

Kılıçdaroğlu, dün partisini grup toplantısındaGemiyi limana sağlam götürmek yine kaptanın görevidir. Gemiyi limana sağlam götüreceğimi herkes bilsin” dedi ve şöyle devam etti: “Yenilenmenin ve değişimin önünü sonuna kadar açacağım.”

Bugün erken saatlerde Ankara’ya giden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’yla buluştu. Saat 10.00 sıralarında Ahlatlıbel Parkı’nda bir araya gelen Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'nun görüşmesi yaklaşık 2 saat sürdü. Toplantı sonrası Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'nun yüzleri gülerken, iki isim birbirine sarılarak vedalaştı. 

Ekrem İmamoğlu, dün gazetecilere yaptığı açıklamada “Kendileri genel başkanımız. İstanbul’u da düşüneceğiz, Ankara’yı da düşüneceğiz, Türkiye’yi de düşüneceğiz, geleceği de düşüneceğiz. Her türlü düşünmek zorundayız. O da bizim de zaten asla ıskalamadığımız bir noktasıdır İstanbul. Ama mesele İstanbul’dan da ibaret değil” yanıtı vermişti.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Emekli maaşı ve emekli bayram ikramiyesi hesaplara yatıyor! SGK ödeme takvimini açıkladı
Foto Galeri Emekli maaşı ve emekli bayram ikramiyesi hesaplara yatıyor! SGK ödeme takvimini açıkladı Galeriye Gözat