BIST 9.103
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.326,70
HABER /  SPOR  /  BEŞİKTAŞ

Beşiktaşlı eski yöneticiden Sergen Yalçın paylaşımı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig 32. haftasında sahasında Aytemiz Alanyaspor'u 2-1 mağlup etti. Beşiktaş'ın eski yöneticisi Candaş Tolga Işık, maçtan sonra, sosyal medya hesabı üzerinden, camianın efsane isimlerinden olan Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'la ilgili bir paylaşımda bulundu.

Abone ol

Beşiktaş'ın eski yöneticisi Candaş Tolga Işık, Alanyaspor maçı sonrası, Instagram hesabından Sergen Yalçın paylaşımı yaptı.

Siyah-beyazlı takımın sembol isimlerinden Sergen Yalçın'ın Beşiktaş formalı bir fotoğrafını paylaşan Işık, bu gönderinin altına "Elbet bir gün buluşacağız" ifadelerini kullandı.

Sergen Yalçın, Beşiktaş taraftarının ısrarıyla sahaya geri döndü

Spor Toto Süper Lig'in 32. hafta mücadelesinde Beşiktaş'a 2-1 mağlup olan Aytemiz Alanyaspor'da Teknik Direktör Sergen Yalçın'a siyah-beyazlı taraftarların sevgi gösterisi maça damga vurdu.

Karşılaşmanın öncesinde ve 90 dakika boyunca Sergen Yalçın'a tezahüratlarda bulunan Beşiktaşlı taraftarlar, karşılaşmanın ardından soyunma odasına giden eski yıldızlarını tribüne çağırdı.

Taraftarların ısrarlı tezahüratları sonrasında soyunma odasından çıkan Sergen Yalçın yeniden sahaya döndü ve tribünleri selamladı.

Basın toplantısında sinyali verdi

Beşiktaşlı taraftarların kendisine gösterdiği sevgiye değinen Yalçın, şunları söyledi:

"Taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş'ta uzun yıllar oynadım. Şampiyonluklar, kupalar kazandım. Çok önemli maçlar oynadım, eski statta değerli goller attım. 100. yılda hatırlanacak golüm var. Duygusal bir gece oldu. Böyle sevgileri görmeye ihtiyacımız oluyor. Her yönüyle bizim için güzel bir gece oldu, sadece maçı kaybettik." 

Adı Beşiktaş teknik direktörlüğü için de geçen Sergen Yalçın, "Sevgi gösterisini bununla bağdaştırmamak lazım. O farklı iş, farklı deneyim. Alanyaspor'da çalışıyorum. Teklif almadım. Teklif gelmediği için yorum yapmak zor. Neresindeyiz, içinde miyiz dışında mıyız bilmiyorum. Kimseyi zor durumda bırakmak istemiyorum. Kısmetse illaki bir gün olur. Alanyaspor yönetimiyle de gelecek sezon için olmadı. Doğal olarak bir planlama yapmadık" yorumunu yaptı. 

Taraftarların sosyal medyada takımın yeni hocası diye paylaşımda bulunması için ne söyleyeceği yönündeki soruya Yalçın, "(Bir gün kavuşacağız) diyelim" ifadelerini kullandı.