BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.492,11
HABER /  SPOR

Antalya Cup başlıyor

Süğlün, Antalyaspor'un 4 büyük takımın ardından sponsorlardan en büyük payı alacağını söyledi.

Abone ol

Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, Antalyaspor'un 4 büyük takımın ardından sponsorlardan en büyük payı alacağını söyledi.

Antalyaspor'un Turkcell ile 650 bin dolara reklam anlaşması yapıldığı haberinin gerçeği yansıtmadığına dikkati çeken Murat Süğlün, ''Antalyaspor bu rakamdan çok daha fazla sponsor parası alacaktır. Antalyaspor, 4 büyük takımın ardından, sponsorlardan en büyük payı alacaktır. Antalyaspor, marka olan şehriyle bu gelirleri hak ediyor. Forma ve stat reklamları için çok sayıda sponsor başvuruda bulundu'' dedi.

-ANTALYA CUP-

Antalya'da Saran Grubu tarafından 5 yıldır düzenlenen ''Efes Cup Futbol Turnuvası''nın sözleşmenin sona ermesi nedeniyle bu yıldan sonra yapılmayacağına işaret eden Murat Süğlün, şunları söyledi:

''Şu anda hem Saran Grubu hem de Sinan Gürtunca'ya ait şirketle görüşmeler sürüyor. Ancak Gürtunca'nın şirketinin verdiği rakamlar yüksek. Gelecek yıl Ocak ayında Antalya Cup düzenlenecek. Bu turnuvaya Fenerbahçe'nin yanı sıra Beşiktaş veya Galatasaray takımlarından biri daha katılacak. Turnuvada Antalyaspor da yer alacak. Anlaşma 2 artı 1 yıl şeklinde olacak. Türk takımlarının yanı sıra Avrupa'nın büyük takımları da bu turnuvaya katılacak.''

Süğlün, Antalyaspor'un transfer çalışmalarının sürdüğünü,
Diyarbakırspor'dan İlyas Kahraman ile görüştüklerini, ön anlaşma yapılan Slovak oyuncunun cuma günü geleceğini, Suat Usta ve Ümit Aydın'a son tekliflerini ilettiklerini, bundan sonraki kararın bu futbolculara ait olacağını sözlerine ekledi.