BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,16
ALTIN 2.239,56

Haberler

EKONOMİ Serbest piyasada döviz açılış fiyatları  İstanbul serbest piyasada dolar 32,3370 liradan, avro 35,1300 liradan güne başladı.
Yerel Seçimler 2024 Murat Kurum'a Cüneyt Özdemir'den Kanal İstanbul sorusu! 'Cumhurbaşkanım bizim başka önceliklerimiz var' der misiniz? Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum, Cüneyt Özdemir'in "Yarın bir gün İBB Başkanı siz seçildiniz. Cumhurbaşkanı da 'Kanal İstanbul'u çıkartın yapalım' dedi. Siz de 'Bir dakika Sayın Cumhurbaşkanım bizim başka önceliklerimiz var' der misiniz?"...
GÜNCEL Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan açıklama: 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak? Adalet Bakanı Yılmaz Tunç katıldığı iftar programında 9. Yargı Paketi'ne ilişkin hazırlıkların sürdüğünü kaydederek, " "Ülkemizde cezasızlık algısını ortadan kaldırmaya yönelik, yapanın yanına kar kalmamasına yönelik bazı yasal düzenleme...
GÜNCEL Mahinur Özdemir Göktaş atama müjdesini duyurdu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, atama müjdesini "Mart ayının 22'sinde şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarımızın kamu kurumlarına atamasını gerçekleştireceğimizin müjdesini de buradan sizlerle paylaşmak isterim. Böylece...
EKONOMİ Ticaret Bakanlığı, oyuncak firmasını 2 yıl ithalattan men etti  Ticaret Bakanlığı, Şah Per Oyuncak Tolga Şahin firmasının ithalatının 2 yıl durdurulmasına karar verdi.
GÜNCEL Emekli taban aylığa yaş şartı kriteri! En düşük emekli maaşı alanlar dikkat Emekli taban maaşı konusunda adım atılıyor. Bu kapsamda iş kanununda yapılacak yeni düzenlemeye emekli maaşları da dahil edilecek. Yeni düzenlemede fazla prim ödeyen daha fazla maaş alabilecek. Ayrıca emeklilik hakkı ve yaşı gibi olguların da sil...
SPOR Acun Ilıcalı'dan olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi Halil Umut Meler'e çağrı Acun Ilıcalı, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan olaylı karşılaşmaya dair konuştu. Hodri Meydan TV YouTube Kanalı'na Ilıcalı, mücadelenin hakemi Halil Umut Meler'in acilen hakemliği bırakması çağrısında bulundu.
SPOR İrfan Can'a arkadan yumruk atan Egemen Korkmaz'dan açıklama Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından sahada sarı lacivertli oyunculara saldıran bordo mavili taraftarların arasında yer alan Abdullah Avcı'nın yardımcısı Egemen Korkmaz'dan ilk açıklama geldi. İrfan Can Eğribayat'a arkadan yumruk atan Korkmaz...
Yerel Seçimler 2024 Gökhan Zan TİP'i suçladı: Lütfü Savaş'a çalışacağız' diyorlardı TİP'in Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterdiği Gökhan Zan'dan desteğini çektiğini duyurmasının ardından ortaya atılan iddialar gündem oldu. Zan, "Ben TİP'le bir sorun yaşadım. Kimse destek vermedi. Ben sustum, zarar vermek...
DÜNYA İtalya’da ilköğretim okulu Ramazan Bayramı’nın ilk gününü tatil ilan etti İtalya'da öğrencilerinin önemli bir kısmı Müslüman olan bir ilkokulda, okul yönetiminin bu yıl Ramazan Bayramı'nın ilk gününü tatil ilan etmesi, sağ koalisyon iktidarı bakanlarının tepkisini çekti.
DÜNYA Aylar sonra ortaya çıktı! Galler Prensesi Kate Middleton'ın görüntüleri ikna edemedi Çeşitli spekülasyonlara konu olan Galler Prensesi Kate Middleton, uzun bir sürenin ardından ilk kez kameralar tarafından görüntülendi ancak sosyal medya kullanıcıları ikna olmadı.
Yerel İntihar etmek için çıktığı üst geçitten düştü Antalya’nın Alanya ilçesinde intihar teşebbüsü için köprüye çıktığı iddia edilen bir kişi, tutunduğu korkuluklarda daha fazla dayanamayıp aşağı düştü. 
Yerel Seçimler 2024 Murat Kurum'dan otobüs şoförlerine müjde: Göreve gelir gelmez Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, "Hiç merak etmeyin, buradaki esnaflarımız hiç üzülmesin, 1 Nisan’dan sonra göreve gelir gelmez içeride kalan ücretlerinizi zamlı bir şekilde ödeyeceğiz."...
POLİTİKA Para sayma görüntüleri! Canan Kaftancıoğlu "şüpheli" olarak ifadeye çağırıldı  CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada, eski CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağırıldı.
GÜNCEL Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bağımlılıkla mücadele çalışmalarına iş insanı Hasan Yıldız’dan tam destek Bağımlılıkla mücadele konusunda öncü faaliyetler gerçekleştiren Gazi Üniversitesi Genç Yeşilay Topluluğu tarafından organize edilen bağımlılıkla mücadele söyleşisine katılan ATO Congresium Yönetim Kurulu Başkan Vekili, iş insanı ve...
GÜNCEL Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yer aldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 19 Mart 2024 tarihli resmi gazetede bazı bakanlık ve kurumlara ilişkin atama ve görevden alma kararları yayımlandı.
POLİTİKA İsmail Saymaz'dan CHP'ye: Bir binayı bile almayı beceremiyorlar Türkiye siyasetinde günlerdir tartışılan CHP'nin para skandalıyla ilgili konuşan İsmail Saymaz, Sözcü TV ekranlarında "Bir binayı bile almayı beceremeyen partiye iktidarı teslim ederler mi?" dedi.
POLİTİKA Murat Kurum’dan İmamoğlu’na net soru: Nerede bu paralar? Cumhur İttifakı İBB Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’dan CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na zor bir soru geldi. Kurum, “Madem engellendiniz nerede bu paralar?” diye sordu.
Fenerbahçe Trabzonsporlu eski yöneticiden olay sözler! "İrfan Can'ı kapı dışarı ettik" Trabzonspor Kulübü'nün eski yöneticilerinden Özer Bayraktar, Fenerbahçe'nin yedek kalecisi İrfan Can Eğribayat ile ilgili ses getirecek açıklamalar yaptı.
POLİTİKA Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Irak'ın terör örgütünün Süleymaniye'de lojistik olarak desteklenmesine tepki göstererek, "Süleymaniye'deki arkadaşlarımızın yol yakınken hatalarından geri dönmesini istiyoruz.' dedi.