BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Haberler

MEDYA Cemal Enginyurt canlı yayında çılgın döndü: Allah belanızı versin Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, İstanbul Eyüpsultan'da okul müdürünü öldüren Irak uyruklu öğrenci için, 'göçmenleri mağdur ve mazlum duruma düşürmeyin' açıklaması yapan müftüye tepki gösterdi.
POLİTİKA Erdoğan'dan eğitimde şiddet açıklaması: Düzenlemeyi süratle hayata geçireceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Eyüpsultan'da öğrencisi tarafından öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan'la ilgili bir açıklamada bulundu.
GÜNCEL Selçuk Tepeli'nin 'sığır' açıklamasına sert tepki: Çirkin ve kabul edilemez Gazeteci Hüseyin Taha Karagöz ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel görüşmesinin yankıları sürüyor. Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Doster, gazeteci Selçuk Tepeli'nin o görüşme ile ilgili yaptığı ‘sığır’ açıklamasına tepki...
SPOR Milli tekvandocu Enbiya Taha Biçer Avrupa Şampiyonu Milli tekvandocu Enbiya Taha Biçer, Avrupa Şampiyonası'nda erkekler 87 kiloda finalde Norveç'ten Richard Andre Ordemann'ı yenerek altın madalya kazandı.
GÜNCEL Yürek burkan kaza! Otomobilin çarptığı 5 yaşındaki çocuk öldü Şırnak'ın İdil ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan 5 yaşındaki çocuğa araba çarptı. Umut Kaya isimli çocuk yaşamını yitirirken kazaya sebep olan araç olay yerinden kaçtı.
Fenerbahçe Fenerbahçe'de sürpriz İsmail Kartal kararı! Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın gelecek sezon takımın başında olmayacağı öne sürüldü.
DÜNYA BMGK'dan Gazze'deki toplu mezarlar için soruşturma talebi BM Güvenlik Konseyi, Gazze'deki toplu mezarlar için derin endişe duyduğunu açıklayarak kapsamlı bir soruşturma için ilgili alanlara erişim izni verilmesi çağrısında bulundu.
GÜNCEL İnsansız kara aracı BARKAN, yeni silahıyla sahada Türk savunma sanayii bünyesinde geliştirilen farklı yetenekler aynı platformda buluşup güvenlik güçleri için yeni çözümlere dönüşüyor.
DÜNYA Kolombiya'dan BM'ye 'Gazze'de barış gücü' çağrısı Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ne Gazze'de barış gücü kurulması için çağrıda bulundu.
MAGAZİN 37 kiloya kadar düşünce tahliye edilmişti! Nihal Candan Nişantaşı'nda görüntülendi Kara para aklıma suçlaması ile kardeşi Bahar Candan ile 5 buçuk ay cezaevinde kalan Nihal Candan, tutuklu bulunduğu süre içinde 37 kiloya kadar düşmüştü. Sonrasında tahliye olan Nihal Candan, Nişantaşı'nda oldukça bitkin halde...
GÜNCEL Tayland'da sıcak hava nedeniyle 61 kişi öldü Tayland'da aşırı sıcaklıklar nedeniyle 2024'ün başından beri 61 kişi hayatını kaybetti. Başkent Bangkok ile ülkenin kuzeydoğu bölgeleri için sıcak hava uyarısı yapıldı.
SPOR Kylian Mbappe ayrılığı resmen açıkladı Fransız yıldız futbolcu Kylian Mbappe, Paris Saint Germain'den sezon sonunda ayrılacağını açıkladı.
POLİTİKA Erdoğan devreye girdi Yargıtay'da seçim krizi çözüldü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Herkes yargıya yardımcı olmalı" sözlerinin ardından Yargıtay 3. Ceza Dairesi Başkanı Muhsin Şentürk, yarıştan çekildiğini açıkladı.
Beşiktaş Tahkim Kurulu'ndan Al-Musrati kararı geldi Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Beşiktaş'ta Al-Musrati'ye verilen 2 maçlık cezanın onandığını açıkladı.
GÜNCEL Dışişleri'nden Brezilya'daki selde hayatını kaybedenler için başsağlığı Dışişleri Bakanlığı, Brezilya'da meydana gelen sel felaketlerinde hayatını kaybedenler için Brezilya halkına ve hükümetine başsağlığı diledi.
Eğitim Yeni müfredat taslağına 67 binin üzerinde görüş ve öneri geldi Milli Eğitim Bakanlığınca 26 Nisan-10 Mayıs tarihleri arasında kamuoyunun görüş ve önerisine sunulan yeni müfredat taslağına 67 bin 284 görüş ve öneri bildirildi. Müfredat taslağı ise 1 milyon 662 bin 780 kez indirildi.
GÜNCEL Hadi Özışık'tan kendisine cevap veren Cevheri Güven'e; FETÖ'nün finosu bana havlamış İnternethaber Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık youtube kanalındaki yayında; Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan için yapmış olduğu açıklamalara yorum yapan FETÖ'nün firari ismi Cevheri Güven'e çok sert cevap...
GÜNCEL Van'da kaçak avlanılan 3 ton 300 kilogram inci kefali ele geçirildi Van'da jandarma ekiplerince gerçekleştirilen denetimlerde kaçak avlanılan 3 ton 300 kilogram inci kefali ele geçirildi.
GÜNCEL Türk SİHA’ların ‘yerli’ gözü Türkiye'nin parasının kasada kalmasını sağladı Yerli savunma sanayisi girişimleri olumlu sonuçlar vermeye devam ediyor. Türkiye, yerli ve milli imkanlarla elektro-optik sistemleri üreterek, yaklaşık 1 milyar doları ülkenin kasasında kalmasını sağladı.
DÜNYA Birleşmiş Milletler Filistin tasarısını kabul etti Birleşmiş Milletler Genel Kurulu (BMGK), Filistin'in tam üyeliği konusunda karar alarak üyeliği kabul etti.