BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,07
HABER /  POLİTİKA

Savcı Sayan kalp krizi geçirdi! İkinci tur oylama için Aydın'a giderken yolda...

Milletvekili adayı olmak için Ağrı Belediye Başkanlığı görevinden istifa edip AK Parti'den İzmir Milletvekili adayı olan Savcı Sayan, Meclis'e girememişti. Cumhurbaşkanlığı ikinci tur oylaması için İzmir'den AYdın'a giden Savcı Sayan yolda kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Sayan'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi.

Abone ol

Eski Ağrı Belediye Başkanı ve AK Parti İzmir 1. bölge 6. sıra adayı Savcı Sayan, cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tur oylaması için İzmir'den Aydın'a giderken yolda kalp krizi geçirdi. Savcı Sayan yanındakiler tarafından hemen hastaneye kaldırıldı. Sayan'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Sayan'ın hastaneye kaldırıldığı ve tedavisinin sürdü bildirildi.

Hastanede tedavisi devam ediyor

Açıklamada, "2. Tur seçim çalışmalarına İzmir’de devam eden sayın Savcı Sayan, Aydın kanaat önderleri ile görüşmek üzere ilimize giderken yolda kalp krizi geçirmiş olup, acilen hastaneye kaldırılmış ve tedavi altına alınmıştır. Savcı beyin tedavisi devam etmektedir. Sevenlerine ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.. " ifadelerine yer verildi.

Prof. Dr. Güngör: Yarın taburcu edeceğiz

Geçirdiği kalp krizi sonrası Kuşadası'ndan Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Sayan'ın sağlık durumunun iyiye gittiği, yarın taburcu edilmesinin planlandığı belirtildi. ADÜ Hastanesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hasan Güngör, "Sağlık durumu iyi, genel durumu iyi. Bugün serviste takip ediyoruz. Herhangi bir hayati tehlikesi yok. Nasip olursa yarın taburcu etmeyi planlıyoruz" dedi.