BIST 10.186
DOLAR 32,26
EURO 34,78
ALTIN 2.399,89
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Mesut Özil, Fenerbahçe için yola çıktı! Tarihi görüşmeden ilk kare

Fenerbahçe, Mesut Özil'le 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. Sezonun ikinci yarısından itibaren Fenerbahçe forması giyecek olan Mesut Özil'in İstanbul'a ne zaman geleceği belli oldu. Ayrıca Fenerbahçe ile Mesut Özil arasındaki anlaşmanın ilk karesi de ortaya çıktı.

Abone ol

Fenerbahçe ara transfer döneminde Arsenal’den ayrılması beklenen Mesut Özil ile 3,5 yıllık anlaşmaya vardı. Yıldız oyuncunun ücreti konusunda önemli aşama kaydeden sarı-lacivertli yönetim, detaylar üzerinde çalışmalarını titiz şekilde sürdürüyor. Amerika Birleşik Devletleri'nin DC United Kulübü’nden cazip bir teklif alan Mesut Özil de çocukluğundan bu yana taraftarı olduğu Fenerbahçe’de oynayacak.

Londra'ya uçtu
Bir süredir Almanya'da bulunan Mesut Özil, dün Londra'ya geçti. Bugün Londra'da menajeri Erkut Söğüt ile bir araya gelecek olan deneyimli oyuncu, kısa süre içerisinde İstanbul'a gelerek resmi mukaveleye imza atacak.

Sportif direktör Emre Belözoğlu, Başkan Ali Koç ve Mesut Özil, bir video konferans toplantısı gerçekleştirdi.

Ya hafta sonu ya Erzurum maçı sonrası
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan A Spor Fenerbahçe Muhabiri Ahmet Selim Kul, Mesut Özil'in bu hafta sonu İstanbul'da olacağını ancak herhangi bir aksilik yaşanması halinde ise en geç BB Erzurumspor maçının ardından şehre geleceğini belirtirken şu ifadeleri kullandı; "Fenerbahçe, Mesut Özil'in kendisi ile zaten anlaşma sağlamıştı. Kulübü Arsenal ile de pürüzler giderildi diyebiliriz. Mesut Özil, ligin ikinci yarısından itibaren Fenerbahçe forması giyecek.

''Resmi açıklamadan önceki noktadayız''
Mesut Özil şu an Almanya'da ve İngiltere'ye geçecek. Biliyorsunuz İngiltere'de mutasyon geçiren virüs sebebiyle bazı problemler var. Ardından Türkiye'ye geçecek. Bu hafta sonu kritik. Cumartesi günü gelebilir. Bu hafta olmazsa BB Erzurumspor maçının ardından Türkiye'ye gelecek ve sarı lacivertli takımla artık prosedürleri tamamlayacak. Resmi imzayı atarak formayı giyecek. Resmi açıklamadan önceki noktadayız, artık resmi açıklamayı bekliyoruz."

Veda paylaşımı
Mesut’un dün gece Londra’daki çocuklar için düzenlediği yemek projesiyle ilgili Instagram hesabından yaptığı paylaşımın son cümlesi dikkat çekti. “Bu şehrin bana verdiği her şeye minnettarım” ifadeleri veda cümlesi olarak yorumlandı. 

67 numarayı giyecek
Futbol kamuoyunda Mesut Özil'in 23 numaralı formayı giyeceği yüksek sesle konuşulurken işin gerçeğine Fanatik'in haberine göre; Aslen Zonguldaklı olan Özil, memleketinin plaka numarasını tercih etti. Yarım sezon 67 numaralı forma ile mücadele edecek olan yıldız solak, önümüzdeki sezondan itibaren Fenerbahçe'nin yeni 10 numarası olacak.