BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,79
ALTIN 2.493,47
HABER /  GÜNCEL

Kılıçdaroğlu 'gelsinler tutuklasınlar' demişti deprem paylaşımında işin aslı ortaya çıktı

Kahramanmaraş'ta deprem nedeniyle hasar gören Hatay Havalimanı'nı İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın onardığı ortaya çıktı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun pisti Ankara Büyükşehir'in onardığını iddiasını yalanlayan Bakan Adil Karaismailoğlu, "Provokasyon için paylaşım yapan bilgisiz Kılıçdaroğlu'nu kaale almayınız." dedi.

Abone ol

Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremin meydana getirdiği yıkımın yaraları sarılıyor. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediye personelinin depremde zarar görerek kullanılamaz hale gelen Hatay Havalimanı'nın pistini onardıklarını Twitter hesabında yaptığı paylaşımla bildirdi. Fotoğraflar da paylaşan Yavaş'ın tweetini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu alıntıladı.

Kılıçdaroğlu "Havalimanını onarıyoruz" dedi

Daha önceki felaketlerde belediyelerin kendi başlarına yardım toplamalarının yasaklanmasına atıf yapan CHP Lideri, "Kapanan Hatay Havalimanı'nı onarıyoruz. Gelsinler tutuklasınlar" ifadelerini kullandı.

ABB ekipleri moloz toplamış

Daha sonra ise İGA (İstanbul Grand Airport) tarafından yapılan bir paylaşımda söz konusu onarımın ABB tarafından değil İGA tarafından yapıldığı ortaya çıktı. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu bir de Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yalanladı. 

Karaismailoğlu: Kaale almayınız

Sosyal medya hesabından paylaşımdan bulunan Bakan Karaismailoğlu şunları söyledi: "Hatay Havalimanı'nda ekiplerimiz ilk andan itibaren çalışmalara başlamış, onarıma devam etmektedir. Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait araçlar moloz toplamak için havalimanına yönlendirilmiştir. Provokasyon için paylaşım yapan bilgisiz @kilicdarogluk 'nu kaale almayınız."

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Enkaz altında hamile kadınla 1 yaşındaki kızı çıkarıldı! Enkaz altında bebeğini emzirmiş
Foto Galeri Enkaz altında hamile kadınla 1 yaşındaki kızı çıkarıldı! Enkaz altında bebeğini emzirmiş Galeriye Gözat