BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerin isimleri belli oldu! 3 yaşındaki Ecrin ve babası...

İSTANBUL'da İstikkal Caddesi'ndeki bombalı saldırıda 6 kişi hayatını kaybederken, 81 kişi yaralandı, 5 yaralı da yoğun bakımda. Hayatını kaybedenlerden ikisinin isimleri açıklandı. Hain saldırıda, Aile Bakanlığı çalışanı Yusuf Meydan ile 3 yaşındaki kızı Ecrin şehit oldu. Minik Ecrin'den geriye güldüğü fotoğraflar kaldı...

Abone ol

İstanbul'da düzenlenen hain saldırıda hayatını kaybeden 6 kişiden ikisinin kimlikleri belli oldu. Saldırıda hayatını kaybedenlerden ikisi çocuk. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hain saldırıda hayatını kaybedenlerden ikisinin baba ile 3 yaşındaki minik kızı Ecrin, ikisinin anne ile 17 yaşındaki kızı Yağmur, ikisinin de genç bir çift olduğunu açıkladı. İşte Bakan Soylu'nun ismini verdiği saldırıda hayatını kaybedenler...

İşte hayatını kaybedenlerin isimleri...

- Arzu Özsoy (İstanbul 1984 doğumlu) ve kızı Yağmur Uçar (İstanbul 2007 doğumlu)
- Yusuf Meydan (Palu 1988 doğumlu) ve minik kızı Ecrin Meydan, (Seyhan 2013 doğumlu).
- Adem Topkara, (Gümüşhane Torul 1982 doğumlu) ve eşi Mukaddes Elif Topkara (Rize Kalkandere 1995 doğumlu).

İstiklal Caddesi'ndeki hain saldırıda  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çalışanı Yusuf Meydan ile 3 yaşındaki minik kızı Ecrin Meydan hayatını kaybetti. Yusuf Meydan'ın Adana'da Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü'nde görev yaptığı öğrenildi.

Adana'dan İstanbul'a kız istemeye gelmişler

Adana'dan, İstanbul'a kız istemek için geldiği o sırada İstiklal Caddesi'nden geçerken hain saldırıda hayatını kaybettiği öğrenildi. Yusuf Meydan ile 3 yaşındaki kızı Ecrin'den geriye ise gülümsedikleri fotoğraflar kaldı.  

Aile Bakanı Derya Yanık paylaştı

Patlamada Anne Arzu Özsoy ve kızı Yağmur Uçar da hayatını kaybetmişti. Yağmur Uçar’ın fotoğrafı ortaya çıktı. Uçar’ın babası Nurettin Uçar'ın Diriliş Ertuğrul ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerinde oyunculuk yaptığı ortaya çıktı.

Minik Eliz hem annesiz hem babasız kaldı

Saldırıda hayatını kaybedenlerden ikisi  Adem Topkara (40) ve Mukaddes Elif Topkara (37) çiftiydi. Çekirdek aileden geriye 2 yaşındaki kızları Eliz İlay kaldı. .

EDHA ve Diriliş oyuncusunun kızı

Anne Arzu Özsoy ve kızı Yağmur Uçar da saldırıda hayatını kaybetmişti. Yağmur Uçar’ın fotoğrafı ortaya çıktı. Uçar’ın babası Nurettin Uçar'ın oyuncu olduğu öğrenildi. Uçar, Diriliş Ertuğrul ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerinde oynamıştı. 

BU FOTO GALERİYE BAKIN
İstiklal Caddesi'ne bombayı koyan kadın böyle kaçmış! Talimat Kobani'den bombacı Afrin'den
Foto Galeri İstiklal Caddesi'ne bombayı koyan kadın böyle kaçmış! Talimat Kobani'den bombacı Afrin'den Galeriye Gözat