BIST 8.974
DOLAR 32,33
EURO 35,03
ALTIN 2.282,09
HABER /  POLİTİKA

İstanbul'da Büyük Buluşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan: "2023'le ilgili sinsi plan ve hevesleri çöpe atacağız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul’un Sözü Birlik, İrade, Zafer Programı"nda önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, "İçeride ve dışarıda tertiplenen kumpasları nasıl bozduysak, darbecileri nasıl bozguna uğrattıysak, felaket senaryolarını nasıl boşa çıkardıysak 2023 ile ilgili sinsi plan ve hedefleri de çöpe atacağız." dedi.

Abone ol

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından Nef Stadyumu'nda "Birlik, İrade, Zafer" programı düzenlendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Galatasaray Stadyumu'na geldi. Program İstiklal Marşı ile başladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, stadyumu hınca hınç dolduran yaklaşık 70 bin kişiye hitap etti.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:
Fatih'in yadigarı İstanbul'u 2053 vizyonuyla yeniden medeniyetimizin şahikasını yapmak için gece gündüz çalışan, mücadele eden her bir kardeşime şükranlarımı sunuyorum. İstanbul'da 2023'e kadar dokunmadık gönül bırakmayacağız. Bugün burada İstanbul'daki 32 bine yakın sandıkta görev alacak 96 bin AK Parti sevdalısı ile bir aradayız. Aynı çalışmayı 81 vilayetimizin tamamında gerçekleştireceğiz. Dün Konya'daydık, çarşamba günü Artvin'deydik. 

Durmadan, usanmadan, yılmadan Türkiye'nin altyapısını biz değiştirdik, üst yapısını da biz inşa edeceğiz. Biz kuru sıkı atmıyoruz. İcraat, icraat, icraat... Türkiye'yi yeni yüzyıla biz hazırlıyoruz. 

Geçtiğimiz hafta sadece bir günde İstanbul'un 39 ilçesinde 200 bin haneyi ziyaret ederek bu doğrultuda ilk adımı başarıyla attık. Seçime kadar her haneyi 2 kez ziyaret ederek sahada en küçük bir boşluk bırakmayacağız. Bu programın ilk turunu Ocak ayına kadar tamamlamayı planlıyoruz. 

Birileri yuvarlak masanın etrafında döne dursun biz sahayı emekle, kalple, azimle, fedakarlıkla ilmik ilmik örerek kendi işimize bakacağız. 

"Hangi tuzağı kurarlarsa kursunlar vız gelir"
Partimizin bu günlere ulaşmasında katkı veren her bir kardeşime de şükranlarımı sunuyorum. AK Parti, milletin partisidir. Bu partinin kurucusu da bundan sonra onu daha da güçlendirerek devam ettirecek olan da bizatihi milletimizin ta kendisidir. Davayı gönlüne od eyleyen bu kadro inşallah 2023'te bir kez daha bayrağı zirveye dikecektir. Ey İstanbul, bu şehri fert fert, hane hane, sandık sandık, ilçe ilçe Türkiye Yüzyılı'na taşımaya hazır mıyız?

Bizler birbirine kenetlenmiş parmaklar gibi saflarımızı sıkı tuttukça önümüze hangi tuzağı kurarlarsa kursunlar vız gelir. Demokrasi ve kalkınma hamlesini ileriye taşıyarak ülkemizin üzerinden vesayetin gölgesini nasıl kaldırdıysak içerde ve dışarda tertiplenen kumpasları nasıl bozduysak, terör örgütlerinin dişlerini nasıl söktüysek inşallah 2023'le ilgili sinsi plan ve hevesleri de aynı şekilde çöpe atacağız, çöpe... Küresel baronlara, emperyalist çetelere eyvallah etmeyeceğiz. Milletimizden aldığımız güçle bu imtihanı da başarıyla tamamlayacağız. İnşallah bu oyunu da bozacağız. Bu hedefe ulaşmak için Cumhur İttifakı çatısı altında gece gündüz çalışacağız.

"Varsın birileri sanal mecralarda siyasetçilik yapmaya devam etsin"
Her birimiz kendi oy kullandığımız sandığın üyeleri ile en kısa sürede bir araya geleceğiz. İkamet ettiğimiz yerdeki AK Parti üyeleri ile temasa geçeceğiz. Kendimizden başlayarak halka halka bu seferberliği 85 milyonun tamamına yayacağız. Haneyi, sandığı, mahalleyi sıkı tuttuğumuzda 2023 seçiminde tarihimizin en büyük zaferini elde etmemizin önüne kimse geçemez. Varsın birileri sanal mecralarda siyasetçilik yapmaya devam etsin. Biz doğrudan insanımıza gideceğiz. Kazandığımız her zaferin gerisinde milletimizle kurduğumuz o güçlü bağ vardır. 

"Sorunları çözebilecek yegane vizyona, kadroya sahip tek parti biziz"
Ülkemizin bugün yaşadığı sorunları çözebilecek yegane vizyona, kadroya sahip tek parti biziz. Muhalifler bile alenen ikrar edemeseler bile bu gerçeği dost ortamlarında ifade etmekten kendilerini alıkoyamıyorlar. Son bir ayda TOKİ'nin 500 bin konut, 1 milyon arsa kampanyasıyla, Togg'un üretime geçmesiyle, dünyanın en yüksek barajından biri Yusufeli Barajı'nın su tutmasıyla başlamasıyla, 7 yılda baraj kendini finanse edecek. Bunu AK Parti yapar.