Murat 124
GÜNCEL
Antalya'da 50 metre derindeki mağaradan Murat 124 çıktı
Antalya’nın İbradı ilçesi Ormana Mahallesi'nde 5 yıldır mağara araştırması yapan Hacettepe Üniversitesi Mağara Araştırma Topluluğu (HÜMAK), Ormana Mahallesi sınırları içerisinde bulunan mağaranın içerisinde 42 KC 281 plakalı Murat 124 marka otomobil ile karşılaştılar. Plaka otomobil yakınlarında bulunurken, otomobilin ise çürümeye yüz tuttuğu belirlendi.
GÜNCEL
Tofaş deyip geçmeyin! Kuş serisi sınıf atladı, cep yakıyor: Serçe ve Doğan'ın fiyatları katlandı!
Enflasyon ve döviz kurundaki artış nedeniyle otomobil fiyatlarında yaşanan yükselişin ardından Tofaş serisi, Murat 124, Anadol gibi araçların piyasası 200 bin lirayı geçti. Fiyatı cep yakan otomobilleri almak isteyen asgari ücretli bir çalışan 23 ay boyunca tüm maaşını biriktirmesi gerekiyor.
GÜNCEL
Dede yadigarı Murat 124'ü görenler gözlerine inanamadı
DENİZLİ'de Tolga Pişkin, dedesinden kalma 1974 model Murat 124 marka hurda otomobili, nostalji yaşamak için yaklaşık 40 bin lira masraf yaparak baştan aşağıya yeniledi. Pişkin, 'Hacı Murat' olarak bilinen otomobili arada bir keyif yapmak için kullanıyor.