BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47

Haberler

GÜNCEL Yenilemezseniz geçersiz sayılacak! Tarih belli oldu Eski tip sürücü belgelerinin geçerlilik süresi 31 Aralık 2024'te sona erecek.
GÜNCEL Asgari ücrete ara zam mesajı! MHP lideri Bahçeli’den kritik adım geldi Milyonlarca çalışanın büyük umutlarla beklediği asgari ücrete ara zamda yeni bir gelişme yaşandı. MHP lideri Devlet Bahçeli’den hükümete asgari ücrete yapılacak ara zam için kritik mesaj geldi.
GÜNCEL Hayvan pazarlarına kurbanlar getirilmeye başlandı Kars, Erzurum, Ağrı, Ardahan, Erzincan, Çorum, Yozgat, Tokat, Çankırı ve Amasya gibi illerden başkente gelen besiciler, büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarını pazarda satışa çıkardı. Besiciler, taleplerin çok olduğundan söz edip son güne kurban...
GÜNCEL Havaların ısınmasıyla kene vakaları ortaya çıkmaya başladı! Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte kene vakalarında özellikle haziran ve temmuz ayına dikkat çekilirken Giresun’un Çamoluk ve Bingöl’ün Yedisu ilçelerinden Erzincan’a kene ısırması sonucu getirilen 21 hastadan 2 kişi hayatını kaybetti. Doç....
GÜNCEL Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden Mahmut Tanal'ın iddialarına yanıt Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden Mahmut Tanal'ın iddialarına cevap geldi. 
POLİTİKA CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gülsün Bor ve Altan Feyman'ın cenaze törenlerine katıldı  CHP Genel Başkanı Özgür Özel, hayatını kaybeden eski Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Gülsün Bor ile haber spikeri Gülgün Feyman'ın babası emekli Kıdemli Albay Altan Feyman'ın cenaze törenlerine katıldı.
MEDYA Şarkıcı Hatice köpek taklidi yaptı! Ahmet Hakan "maskaralığın daniskasıdır" dedi Şarkıcı Hatice sokak hayvanları ile ilgili düzenlemeye tepki göstermek amacı ile sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Ahmet Hakan "Sorunlu ve tuhaf davranış, maskaralığın daniskasıdır. Hiçbir köpek, hakkının bu şekilde savunulmasını...
GÜNCEL Hamas'tan yeni taktik: Hızlı hareket için savaş yerleşkeleri kurdu Savaş Çalışmaları Enstitüsü (ISW) ve Kritik Tehditler Projesi (CTP) Cibaliye'de süren çatışmaları raporlaştırdı. Savaş gözlemcileri, Filistinli grupların, burada İsrail saldırısına maruz kalacakları sokaklar yerine binalar arasında hızlı ve güvenli...
GÜNCEL Sağlık Vadisi kuruluyor! Resmi Gazete'de yayımlandı Türkiye Sağlık Vadisi'nin kurulmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
GÜNCEL Çalışmalar resmen başlıyor! Doğum izni süresi, evden ve yarı zamanlı çalışma... Kadınların çalışma hayatına katılımını sağlayarak, iş yaşamında kalabilmesi için hükümet reform sayılacak yeni düzenleme için harekete geçti. Çalışan anneler için yeni düzenlemeler yolda! Doğum ve doğum sonrası için yeni plan devreye alınacak. Anne...
POLİTİKA MHP lideri Devlet Bahçeli: Çevremizde pusu kuranlar, sipere yatanlar hüsrana uğrayacaktır Ülkü Ocaklarının kurulduğu ilk günden bu yana pek çok haksız ve hayasız suçlamaya maruz kaldığını belirten, MHP lideri Devlet Bahçeli, "Buldukları leşin etrafında kanat çırpan akbabalar gibi çevremizde pusu kuranlar, sipere yatanlar, akıllarınca...
GÜNCEL Paşinyan’ı taşıyan helikopter zorunlu iniş yaptı Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan’ın bulunduğu helikopter, olumsuz hava şartları nedeniyle zorunlu iniş yaptı.
MAGAZİN Aşk-ı Memnu'nun Şayeste'si Fatma Karanfil sevenlerini üzdü Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Şayeste karakteriyle hafızalarda yer eden Yeşilçam'ın usta ismi Fatma Karanfil'in yaşam savaşı verdiği ortaya çıktı.
GÜNCEL Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Azerbaycan' mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan'ın Bağımsızlık Günü'nü tebrik ederek, "Azerbaycan'ın hem bölgede hem de yakın coğrafyada kaydettiği ilerlemelerden her zaman gurur duyuyoruz" dedi.
GÜNCEL AK Parti grubu iki kanun teklifi için mesai yapacak AK Parti, Milli Eğitim Akademisinin kurulmasına ve tartışmalara neden olan sokak hayvanlarının uyutulması" yönündeki iki ayrı kanun teklifi üzerinde çalışmalarını yoğunlaştıracak.
SPOR Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrasındaki olaylar! 3 şüphelinin savcılık ifadesi ortaya çıktı Trendyol Süper Lig'in 37. haftasındaki Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından yaşanan olaylara ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında haklarında yurt dışına çıkış yasağı konulan Fenerbahçe Kulübü doktoru Ertuğrul Karanlık, eski Fenerbahçe...
EKONOMİ BDDK'den faaliyet izni! Karar Resmi Gazete'de Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Marin Yatırım Bankası AŞ, Aytemiz Yatırım Bankası AŞ ve Adil Katılım Bankası AŞ'ye faaliyet izni verdi.
GÜNCEL 7 üniversiteye rektör ataması yapıldı! İşte yeni rektörler Bazı bakanlık, kamu kurumlarına ilişkin atama ve görevden alma kararları ile 7 üniversiteye rektör ataması kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.
GÜNCEL Ankara'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak Ankara Emniyet Müdürlüğü, CHP'nin yarın düzenleyeceği "Büyük Emekli Mitingi" nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu.
MEDYA Bahar dizisine yeni oyuncu katıldı! Tüm dengeler değişecek Sezonun en çok konuşulan yapımlarından biri olan Bahar dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı diziye yeni bir isim dahil olacak...