BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,55
ALTIN 2.494,84
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Eskişehir'de mide bulandıran olay! Okul müdürü 11 öğrenciyi taciz etti işte istenen ceza

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı

ESKİŞEHİR'den son gelen habere mide bulandırdı. Alpu ilçesinde 11 kız öğrenciyi taciz ettiği gerekçesiyle tutuklu yargılanan ortaokul müdürü Mustafa K.’nin 149 yıla kadar hapsi istendi.

Abone ol

Eskişehir’in Alpu ilçesinde Alpu Ortaokulu ve Alpu Ertuğrulgazi İmam Hatip Ortaokulu’nda müdürlük görevini yürüten Mustafa K. hakkında, kız öğrencileri sözlü ve elle taciz ettiğine yönelik iddialar üzerine Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Şubat ayında soruşturma başlatılmış ve şüpheli Mustafa K. şikâyetler üzerine gözaltına alınmıştı.

Okul müdürü Mustafa K. çıkarıldığı mahkeme  ‘çocuğa karşı cinsel taciz’ ve ‘cinsel istismar’ suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

149 yıla kadar hapis istemi

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame Eskişehir 3. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. İddianamede, şüpheli Mustafa K.’nin 11 çocuk mağdura karşı ayrı ayrı işlediği iddia olunan ‘çocuğun cinsel istismarı, çocuğa karşı cinsel taciz ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’ suçlarından 69 yıldan 149 yıla kadar hapsi istendi. 

Tutuklu yargılanan okul müdürü Mustafa K., Eskişehir 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hâkim karşısına çıktı. Mahkemedeki savunmasında suçlamaları reddeden sanık Mustafa K. suçsuz olduğunu iddia ederek tahliye ve beraat talebinde bulundu. Mahkeme heyeti sanığın tutukluluk halinin devamına hükmederek dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Milyonların beklediği düzenleme! EYT'de ilk maaş ne zaman?
Foto Galeri Milyonların beklediği düzenleme! EYT'de ilk maaş ne zaman? Galeriye Gözat