BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SEÇİM

Erdoğan'dan eski ve yeni tüm AK Partililere talimat! “Murat Kurum’a destek için çalışın”

31 Mart yerel seçimlerine bir ay kala yarış kızıştı. Gözler özellikle İstanbul’da. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, İstanbul yarışının başa baş olduğunu gördüğü, eski ve yeni tüm AK Partililere “Murat Kurum’a destek için çalışın” talimatı verdiği belirtiliyor.

Abone ol

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 ve 28 Mayıs seçimlerinin hemen ardından  partisine yerel seçimler için çalışmaları talimatı vermiş ve hedeflerinin başta İstanbul ve Ankara olmak üzere CHP’nin yönetimindeki tüm büyükşehir ve iller olduğunu açıklamıştı.

İstanbul'u çantada keklik görmüyor

Kulislerde AK Parti’nin Murat Kurum ile Ekrem İmamoğlu arasındaki yarışın başa baş olduğunu gördüğü ve Erdoğan’ın seçimleri çantada keklik görmediği konuşuluyor. Cumhuriyet’in kulis haberine göre, Erdoğan, eski ve yeni tüm AK Parti’li yöneticiler ve milletvekillerine, “Herkes İstanbul için çalışacak”, “Herkes Murat Kurum’un projelerine destek verecek ve Kurum için çalışacak” talimatını verdi.

CHP'li belediyeleri mutlak kazanmalıyız

Erdoğan’ın kurmaylarına ayrıca “CHP’li belediyelerin mutlak suretle kazanılması, seçim gecesi aksi bir sonuçla karşılaşmamak için partinin yaptığı tüm çalışmaları hızlandırmasını istediği” de belirtiliyor.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Son seçimi bilen Optimar'dan yeni İstanbul anketi! Murat kurum öne geçti! İlçe ilçe oy oranları...
Foto Galeri Son seçimi bilen Optimar'dan yeni İstanbul anketi! Murat kurum öne geçti! İlçe ilçe oy oranları... Galeriye Gözat