BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.425,76
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Elon Musk anket sonuçları bomba! Twitter ahalisi Elon Musk'ı CEO'luk görevinden kovdu

Elon Musk'ın anketi bitti. Twitter'ın CEO'luğundan istifa etmeli miyim diye soran Elon Musk anket yapmıştı. Anket sonucuna uyacağının garantisini de veren Elon Musk bu anketle kendi topuğuna sıktı. Zira ankette 'evet' çıktı ve Elon Musk'ı Twitter ahalisi CEO'luktan kovdu. Şimdi herkes 'lavabonu da al git' diye espri yaparken Elon Musk'tan henüz ses seda yok. İşte Elon Musk anketinin sonuçları:

Abone ol

Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk, Twitter'daki CEO'luk görevinden istifa edip etmeme konusunda bir anket başlattı ve çıkan sonucu kabul edeceğini belirtti. Pazar günü başlattığı anket saat 14.30'da sona ererken ankete katılım rekor düzeyde oldu. 

Elon Musk anketle kovuldu

Elon Musk satın aldığı Twitter'da yaptığı ankette "Twitter'ın başındaki kişi olarak istifa etmeli miyim? Bu anketin sonuçlarına uyacağım." diye sordu. Saat 14.30'da biten ankete 17 milyon 502 bin 391 kişi katıldı. Ankete katılanların yüzde 57,5'i Elon Musk'ın CEO görevini bırakmasını istedi. Hayır diyenlerin oranı ise yüzde 42,5'de kaldı. 

Elon Musk ciddiyim

Elon Musk anket sonuçlarına uyacağını söylemiş, ayrılma konusunda "ciddi" olduğunu belirterek, "Ne dilediğine dikkat et, çünkü onu elde edebilirsin." ifadesini kullanmıştı. Elon Musk son paylaşımında ise, "Güç isteyenler, onu en az hak edenlerdir." diye yazmıştı. 

Lavabonu al git

Elon Musk, satın aldığı twittera bir lavaboyla giriş yapmıştı. İlk iş olarak da şirketin tüm üst düzey yönetimini kovmuştu. Bu kez Elon Musk kendi kendisini kovacak. Twitter anketinin sonucuna uymasını bekleyenler 'lavabonu al' git diyorlar. Elon Musk anket sonuçlarıyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. 

ELON MUSK KAÇ YAŞINDA EŞİ VE ÇOCUKLARI

Dünya'nın en zengin iş insanlarından biri olan Elon Musk 51 yaşında. Güney Afrika doğumlu olan Elon Musk'ın kişisel serveti 163,7 milyar dolar. Elon Musk, eşi Talulah Riley ile 2 kez evlendi. Elon Musk'ın ilk eşi ise Justine Musk'dı. 

Elon Musk'ın çocukları

Elon Musk'ın ilk eşi ve ikinci karısından 7 çocuğu bulunuyor. Elon Musk'ın çocuklarının ilginç isimleri var. Çocukları ve yaşları şöyle: Griffin (18), Xavier (18), Kai, (16) Saxon (16), Damian (16),  X AE A-XII (2) ve Exa Dark Sidereal (7 aylık)

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Bu pazar seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz? Son seçim anketi bomba Ak Parti'den sürpriz çıkış
Foto Galeri Bu pazar seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz? Son seçim anketi bomba Ak Parti'den sürpriz çıkış Galeriye Gözat