BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,10
ALTIN 2.305,44
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Dans ederek evlere giren hırsızlarla ilgili flaş gelişme

OSMANİYE’de dans ederek girdikleri evde 5 bin TL ile 5 bin lira değerindeki altını çaldıktan sonra serbest kalan 14 yaşlarındaki CY. ile G.K. 30 bin liralık altın çaldıkları Adana’da tutuklandı.

Abone ol

Kadirli ilçesi Şehit Kansu Küçükateş Mahallesi Beyza 1 adlı siteye gelen C.Y., G.K. ile hamile kadın, dans ederek girdikleri apartmanda bir dairenin zilini çaldı. Kapıyı açan olmayınca ellerindeki malzemeyle açıp girdikleri evde bulunan 5 bin lira para ve 5 bin lira değerinde de altını alan 3 kişi, binadan çıkıp, ortadan kayboldu. 

Hamile arkadaşlarının ismini vermediler

Olayın üzerinden 2 gün geçmesinin ardından aynı yöntemle hırsızlık için girdikleri bir binada polis tarafından yakalanan C.Y. ile G.K., hamile olan arkadaşlarının ismini vermedi. Hamile hırsızlık şüphelisini arama çalışmaları sürerken, C.Y. ve G.K., aynı suçlardan arandıkları Adana Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

30 bin liralık altın çalınca yakalandılar

Merkez Çukurova ilçesi Beyazevler Mahallesi’nde bir evden 30 bin lira değerinde altın çalınması olayına karıştıkları güvenlik kameralarından tespit edilen C.Y. ve G.K., Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından sorgularının yapılmasının ardından adliyeye sevk edildi. İki şüpheli, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Yıldız Kenter'in ölümü herkesi yasa boğdu 'Bir aktrisi hocayı değil bir ekolü kaybettik'
Foto Galeri Yıldız Kenter'in ölümü herkesi yasa boğdu 'Bir aktrisi hocayı değil bir ekolü kaybettik' Galeriye Gözat