BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,70
ALTIN 2.435,60
HABER /  SAĞLIK

Bu yöntemleri sadece 15 gün deneyin, göbek yağlarınızdan tamamen kurtulun! Mucize etkili taktikler

Göbek bölgenizde inatçı yağlar varsa ve onlardan kurtulmanın yollarını arayıp da bulamıyorsanız, evde bulunan malzemelerle etkili kürler hazırlayabilirsiniz. Beslenme düzeninize dikkat ederek ve bu sağlıklı kürleri 15 gün boyunca uygulayarak göbek bölgenizdeki yağların parçalandığını göreceksiniz. Düzenli uygulandığında göbek yağlarından eser bırakmayan bu efsane kürleri sizler için derledik...

Abone ol

Diyet ve egzersiz yapıyor, düzenli ve dengeli besleniyor, bol su içiyorsanız ve bunlara rağmen göbek bölgenizdeki yağlardan kurtulamıyorsanız sizin için derlediğimiz bu doğal kürlerden faydalanabilirsiniz. Metabolizmayı çalıştıran ve yağ yakımını olağanüstü derecede destekleyen bu kürler, sağlıklı zayıflamanızı kolaylaştıracak. Göbek bölgesindeki inatçı yağlardan kurtulmak için tüketebileceğiniz kürleri sizler için derledik...

Göbek yağları nasıl eritilir?

- Göbek yağlarını eritmek için beslenme düzenine dikkat edin.

- Yağlı ve şekerli yiyecekler tüketmeyin.

- Asitli ve şişkinlik yapan içeceklerde uzak durun.

- Düzenli olarak egzersiz ya da yürüyüş yapın.

- Her gün düzenli uyuyun.

- Gün içerisinde sağlıklı atıştırmalıklar tüketin.

- Uzun süre aç kalmayın.

- Doğal kürlerden yaralanın.

- Bol su için.

- Sindirimi kolaylaştıracak besinler tüketin.

Pul biber ve yoğurt

Pul biber ve yoğurt kullanarak hazırlayacağınız bu kür sayesinde vücudunuzda depolanan, özellikle göbek bölgenizde bulunan yağları cayır cayır yakabilirsiniz. Pul biber, iştah kesici ve yağ yakıcı özelliği sayesinde çok sık tüketilen kürlerin içinde yer alıyor. Yoğurtla bir araya gelen pul biber sindirimi oldukça kolaylaştırıyor.

- 3 yemek kaşığı yoğurt ve 1 çay kaşığı pul biberi güzelce karıştırın.

- Gece uyumadan 30 dakika önce tüketin.

- 15 gün boyunca uygulayın. Daha sonra ara verin.

Zencefil ve yeşil çay

Zencefil iştah kesici ve tok tutucu özelliği sayesinde diyet listelerinde çok fazla yer alıyor. Yeşil çay ise harika bir antioksidan kaynağı olduğundan dolayı birçok kişi tarafından severek tüketiliyor. Zencefil ve yeşil çay bir araya geldiğinde vücuttaki yağları çok kısa bir sürede hızlıca yakma özelliğine sahiptir. Özellikle göbek bölgesindeki yağları kısa süre içinde eritiyor. Bu kürü sabahları aç karnına ya da öğünlerden önce tüketebilirsiniz.

- 1 tutam kurutulmuş yapraklı yeşil çay, 5 adet nane yaprağı, 5 adet taze fesleğen yaprağı ve 1 parça zencefili bir kaba alın.

- İlk önce suyu kaynatın. Tüm malzemeleri ekleyin.

- 5 dakika demlendikten sonra tüketin.

Toz zerdeçal ve yoğurt

Göbek yağlarını yakan en popüler ve en etkili kürler arasında yoğurt ve toz zerdeçal yer alıyor. Yoğurt, sindirim sistemini düzenlemesi ve bağırsakları çalıştırmasıyla neredeyse bütün diyet listelerinde bulunuyor. Vücutta biriken ödem ve toksinleri kısa sürede atıyor. Zerdeçal ile metabolizmayı hızlandırarak yağ yakımına yardımcı oluyor.

- Bir kase yoğurda hepsinden birer çay kaşığı olmak üzere toz zerdeçal, toz tarçın ve toz zencefil ekleyip iyice karıştırın.

- Gece uyumadan 3-4 saat önce tüketin.

- Haftada 2 kez uygulayın ve bol su için.