BIST 10.310
DOLAR 32,24
EURO 34,79
ALTIN 2.453,10
HABER /  SEÇİM

AK Parti Büyükşehir Adayı Turgut Altınok'tan ilk açıklamalar! Ankara'yı hizmetlerle donatacağız...

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir belediye Başkanı adaylığı resmen açıklanmasının ardından Turgut Altınok'tan ilk açıklama geldi. "Herkesin hizmetkarı olacağız. Vatandaşımızın vereceği karara saygı göstereceğiz" diyen Turgut Altınok, "Ankara çok şey kazanacak" dedi

Abone ol

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Turgut Altınok, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aday tanıtım toplantısının ardından ilk açıklamasını yaptı. İşte Altınok'un açıklamaları:

- Sayın Cumhurbaşkanı'mıza, il ittifakımıza, MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey'e BBP Başkanı Mustafa Destici Bey'e teşekkür ediyorum. 

- Ankaralıların aday olmamızla ilgili ciddi bir talep oldu. Herkesin hizmetkarı olacağız. Vatandaşımızın vereceği karara saygı göstereceğiz. 

- Ankara'yı eserlerle hizmetlerle öreceğiz. Asla ayrımcılık yapmayacağız.

- Bu hizmetlerimizi yakında açıklayacağız. İkinci yüzyılda başkentimizi nice hizmetlerle donatacağız. Ankara çok şey kazanacak.

- Verdiğimiz her sözü yapacağız, söz vermediğimiz vaatlerimiz de olacak. 21. Yüzyılın dünya başkenti yapacağımız projelerimizi yakında kamuoyuyla paylaşacağız..

BU FOTO GALERİYE BAKIN
İşte AK Parti'nin Ankara, İzmir, Antalya ve Adana dahil 48 belediye başkanı adayı! Kim kimdir tam liste...
Foto Galeri İşte AK Parti'nin Ankara, İzmir, Antalya ve Adana dahil 48 belediye başkanı adayı! Kim kimdir tam liste... Galeriye Gözat