BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Twitter konuşma ağacı üzerinde çalışmaya başladı

Sosyal medya platformu Twitter, bu kze Reddit özelliği üzerinde çalışıyor. Twittar'a konuşma ağacı özelliği geliyor.

Abone ol

Sosyal medya platformları neredeyse hayatımızın merkezinde yer alıyor. Bu platformların hemen hepsi farklı özellikleri ile milyonlarca kullanıcıyı kendine çekmeyi başarıyor. Twitter da onlardan biri. Twitter, genellikle kullanıcıların düşüncelerini paylaşmak için kullandığı bir platform. Her geçen gün yeni özellikleri ortaya çıkan Twitter, bu kez Reddit özelliği üzerinde çalışıyor. Twitter konuşma ağacı özelliği geliyor.

Twitter, kullanıcıların düşüncelerini paylaşmak için kullandığı bir platform olsa da bazen konuşmaları takip etmek zor olabiliyor. Bunu göz önünde bulunduran Twitter, yeni bir özelliği test etmeye başladı. Twitter konuşma ağacı özelliği, aslında bir Reddit özelliği diyebiliriz.

Twitter’ın beta testi uygulamasında ortaya çıkan özellik yine isabetli sızıntıları ile bilinen Jane Manchun Wong’dan geldi.

Manchun tarafından yapılan paylaşıma göre, konuşmaları takip etmenin kolaylaşması açısından, konuşmalar iç içe geçmiş yanıtlar şeklinde karşımıza çıkacak.

Twitter konuyla ilgili TechCrunch‘a bir açıklama yaptı ve bu özelliğin, gelecek büyük bir güncellemenin parçası olacağını söyledi. Açıklamaya göre, özelliği önümüzdeki yıl görmeye başlayacağız. Ancak, şimdilik net bir tarih yok.