BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.431,24
HABER /  SPOR

Trabzonspor-Kayserispor maçı özet ve golleri

Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, ligin 27'nci haftasında Kayserispor'u konuk etti. Çok sayıda gole sahne olan mücadeleyi konuk ekip Kayserispor 4 golle kazanmasını bildi.

Abone ol

Süper Lig'in 27'nci haftasında Trabzonspor, Kayserispor'u konuk ettiği maçta sahadan 4-3'lük yenilgiyle ayrıldı.

TRABZONSPOR- KAYSERİSPOR: 3-4 (MAÇ SONUCU)

90'Maçın sonuna 9 dakikalık kayıp zaman işaret edildi.

Oyuncu Değişikliği86'Kayserispor'da Mane-İlhan Parlak değişikliği yapıldı.Carlos Mané - Ilhan Parlak

83'Trabzonspor takımın boyunu kısalttı. Tüm hatları ile rakip yarı alanda.

81'Bakasetas, açıyı bulunca uzak mesafeden kaleyi yokladı ancak çerçeveyi bulamadı.

77'Konuk ekipte maçın açılış golünü atan Emrah, yerini Uzodimma'ya bıraktı.Emrah Bassan - Anthony Uzodimma

Oyuncu Değişikliği74'Kayserispor'da Mensah çıktı. Kemen oyuna dahil oldu.Bernard Mensah - Olivier Kemen

Oyuncu Değişikliği73'Trabzonspor'da Bakasetas, Markovic'in yerine oyuna girdi.Lazar Markovic - Anastasios Bakasetas

70'Rakip ceza yayının sağında Abdülkadir'in pası ile topla buluşan Visca, sol ayağıyla şansını denedi. Top az farkla direğin yanından dışarı gitti.

68'Kayserispor kendi yarı alanında pas yapıyor.

64- GOOOL! Kayserispor, Mane'nin golü ile bir kez daha öne geçti. Ani gelişen Kayserispor hücumunda Mensah'ın pasıyla savunma arkasına hareketlenen Mane, sol ayağıyla çok sert vurdu ve takımını yeniden öne geçirdi.

56- Maçta ikinci direk. Trabzonspor'da Maxi Gomez'in içeri gönderdiği ortaya uzak direkte Markovic, vuruşunu yaptı fakat üst direği geçemedi. İlk yarının 34'üncü dakikasında da Gomez'in kafa vuruşu direkten dönmüştü.

52- GOOOL! Ceza alanında topla buluşan Lazar Markovic vuruşunu yaparken Kolovetsios'un müdahalesi ile yerde kaldı. Hakem Erkan Özdamar penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda topun başına geçen Bardhi fileleri sarsmayı başardı.

50- GOOOL! Trabzonspor, Abdülkadir'in golü ile farkı 1'e indirdi. Ceza alanına girmeden topla buluşan Maxi Gomez'in vuruşu savunmadan sekip Abdülkadir'in önüne düştü, Abdülkadir düzgün bir vuruşla takımını umutlandıran golü kaydetti.

48- GOOL! Kayserispor, Mensah'ın penaltıdan attığı golle farkı 2'ye çıkardı. Hızlı gelişen Kayserispor hücumunda Carlos Mane, Bartra'nın müdahalesi ile ceza alanında yerde kaldı. Hakem Erkan Özdamar penaltı noktasını işaret etti. Mensah, kaleci Uğurcan'ı penaltıda mağlup etmeyi başardı.

41- Penaltı kararı iptal edildi. Hakem Erkan Özdamar Trabzonspor ceza sahasında yaşanan pozisyonda Eren'in elle müdahalesi olduğu düşüncesiyle penaltı noktasını gösterdi. VAR'da pozisyonu kontrol eden hakem Özdamar, Kayserispor lehine verdiği penaltıyı iptal etti.

34- Top direkten döndü. Trabzonspor bu dakikada gole çok yaklaştı. Ceza sahasına gönderilen ortaya altıpas içinde Gomez kafa vuruşunu yaptı, top direkten döndü. Seken topta yakın mesafeden Abdülkadir'in vuruşunu ise kaleci Bilal kurtardı.

23- Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür, Gökhan Sazdağı'nın müdahalesi ile yerde kaldı. Gökhan Sazdağı, müdahalesinin ardından sarı kart gördü.

20- GOOOL! Kayserispor, Thiam'ın golü ile bir kez daha öne geçti. Gökhan Sazdağı'nın derin pasıyla savunma arkasına sarkan Thiam, karşı karşıya pozisyonda güzel bir vuruşla kaleci Uğurcan'ı mağlup etti.

3- GOOOL! Trabzonspor'dan Kayserispor'a erken cevap geldi. Fırtına, Maxi Gomez'le maçta eşitliği yakaladı. Kayserispor savunmasının hatası ile topu kazanan Gomez, ceza alanı önünden isabetli bir vuruş yaptı ve maça dengeyi getirdi.

1- Maç başlar başlamaz gol oldu! Kayserispor, Emrah'ın golüyle maçta erken öne geçti. Maçın 58. saniyesinde soldan Cardoso'nun ortasıyla arka direkte topla buluşan Emrah, düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi.

İlk 11'ler:

TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır, Peres, Bartra, Denswil, Eren Elmalı, Siopis, Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı, Visca, Markovic, Gomez.

KAYSERİSPOR: Bilal, Gökhan, Kolovetsios, Arif, Carole, Ackah, Mensah, Cardoso, Emrah, Mane, Thiam.

STAT: Şenol Güneş Spor Kompleksi
HAKEM: Erkan Özdamar
SAAT: 16:00
YAYIN: beIN SPORTS 1

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Arda Turan teknik direktör oluyor! Süper Lig ekibi imzayı attıracak ihtimal büyük
Foto Galeri Arda Turan teknik direktör oluyor! Süper Lig ekibi imzayı attıracak ihtimal büyük Galeriye Gözat