BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,91
ALTIN 2.428,18
HABER /  SPOR

Tottenham Mourinho'yu resmen duyurdu

Tottenham'da Mauricio Pochettino'nun yerine göreve Jose Mourinho'nun getirildiği açıklandı. Portekizli teknik adamla 2.5 yıllık anlaşma duyuruldu,

Abone ol

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham, teknik direktör Mauricio Pochettino ile yollarını ayırdıktan sonra Jose Mourinho ile 2022/23 sezonunun sonuna kadar anlaşma sağladığını açıkladı.

''Heyecan duyuyorum''
Uzun zaman sonra sahalara geri dönen Portekizli çalıştırıcı şu ifadeleri kullandı; "Çok büyük mirasa ve tutkulu destekçilere sahip bir kulübe katılmaktan dolayı heyecan duyuyorum. Takımdaki ve akademideki kalite, beni fazlasıyla heyecanlandırıyor. Bu oyuncularla çalışacak olmak, buraya gelirken beni en çok etkileyen şey oldu"



''Her kulübe büyük onurlar yaşattı''
Tottenham Başkanı Daniel Levy: "Şimdi Jose gibi futbolun en başarılı menajerlerinden birine sahibiz. Antrenörlük yaptığı her kulübe büyük onurlar yaşattı. Soyunma odasına enerji ve inanç getireceğine inanıyoruz" 

Aralık 2018'den bu yana takım çalıştırmıyordu
Porto ve Inter'in başında Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Jose Mourinho, Manchester United'dan ayrıldığı Aralık 2018'den bu yana takım çalıştırmıyordu.