BIST 10.209
DOLAR 32,40
EURO 34,77
ALTIN 2.398,63
HABER /  GÜNCEL

THY pilotları TIR'a arkadan çarptı! 2 pilot öldü, aracı kullanan alkollü pilot tutuklandı

İSTANBUL'da Kuzey Marmara Otoyolu'nda Türk Hava Yolları’nın 3 pilotunun bulunduğu araç, seyir halindeyken tıra arkadan çarptı. Feci kazada, 3 pilotundan ikisi hayatını kaybetti. Aracı kullanan pilot yaralı olarak kurtuldu. Tedavisinin ardından alkollü olarak araç kullandığı için tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Abone ol

Kuzey Marmara Otoyolu Arnavutköy mevkisinde sabah saatlerinde korkunç bir kaza meydana geldi. THY'de pilot olarak görevli Oğuzhan Dağ, Ekin Güneş ve E.E, uçuşlarının olmadığı gün sabah saatlerinde aynı aynı araçta Çatalca istikametinde ilerliyordu.

Bu sırada kaptan pilot E.E’nin kullandığı araç seyir halindeyken tıra arkadan çarptı. Feci kazada THY'de görevli kaptan pilotlar Oğuzhan Dağ ve Ekin Güneş olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralı olarak kurtarılan E.E ise hastaneye kaldırıldı.

Otomobili kullanan pilot alkollü çıktı 

Yaralı olarak kurtarılan sürücü pilot Ersal E. ise hastaneye kaldırıldı. İlk tedavisi yapılan Ersal E.,'nin kaza sırasında alkollü olduğu tespit edildi. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen pilot, tutuklanarak cezaevine gönderildi.