BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Son Dakika Haberleri

SPOR Arda Güler Real Madrid formasıyla 2. golünü attı La Liga'da oynanan Real Sociedad - Real Madrid maçında milli yıldızımız Arda Güler, karşılaşmanın 29. dakikasında Real Madrid formasıyla 2. golünü kaydetti.
SPOR Galatasaray 3 puanı 3 golle aldı Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray, deplasmanda Adana Demirspor'u 3-0 mağlup ederek maç fazlasıyla en yakın takipçisi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 7'ye çıkardı.
GÜNCEL ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16'lar için flaş açıklama ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Julie Eadeh, "Türkiye ne zaman F-16'ları teslim alacak?" sorusuna cevap vererek, "Spesifik bir takvim belirtemeyeceğim ama çok heyecanlıyız ve bu uçakların tedariğini sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi.
DÜNYA İsrail'in Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına Türkiye'den çok sert tepki İsrail'in Türkiye hazımsızlığı sürüyor. Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan skandal paylaşımlarına çok sert tepki gösterdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Ciddiyetsiz ve seviyesiz bir...
DÜNYA İsrailli aşırı sağcı Bakan Ben-Gvir trafik kazası geçirdi İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, içinde bulunduğu makam aracının karıştığı trafik kazasında ters dönmesi sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
POLİTİKA Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'na üstü kapalı cevap geldi CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den eski genel başkan Kılıçdaroğlu'na cevap geldi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Herkesle konuşurum, herkesle müzakere ederim ama sizin için mücadeleyi asla bırakmam. Çünkü bizden millet kavga istemiyor."...
EKONOMİ Borsa İstanbul tarihi zirvesini gördü! Rekor üstüne rekor Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, 9.956 puana ulaşarak tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü.
GÜNCEL Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 9 Mayıs'taki ziyareti ertelendi 9 Mayıs tarihinde Amerika Birleşik Devletleri'ne (ABD) ziyarette bulunması planlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyareti, Türkiye'nin talebi üzerine başka bir tarihe ertelendi.
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yardımlar Gazze'ye ulaştırılmalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vahdettin Köşkü'nde Hollanda Başbakanı Mark Rutte'yi ağırladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gazze'de kalıcı ateşkesin temini büyük önem arz ediyor. Yardımlar Gazze'ye kesintisiz ulaştırılmalı"...
POLİTİKA Yargıtay DEM Parti için harekete mi geçiyor? Nedim Şener bilgi verdi Göreve gelir gelmez yaptıkları icraatlerle çok tartışılan DEM Parti için harekete mi geçiliyor?. Gazeteci Nedim Şener, Yargıtay Başsavcılığı'nın terör örgütünün siyasi kanadı DEM Parti ile ilgili inceleme başlattığını...