BIST 9.016
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.295,48
HABER /  MEDYA

Serkan Tanyildizi'nin sosyal medyada büyük başarısı

Sosyal medyanın etkili isimlerinden Serkan Tanyildizi, 2018 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde paylaşımlarıyla ülke gündemine yön vermesiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Abone ol

Serkan Tanyildizi'yi toplumsal konulardaki duyarlı tutumu nedeniyle sosyal medyada kitleleri peşinden sürüklemesiyle tanıdık.

2019 yılında Kaz Dağları direnişini Twitter ve Instagram paylaşımlarıyla Dünya gündemine getirerek Kanada Başkanı da dahil olmak üzere bütün yetkililerin bu hususta açıklama yapmasını ve firmanın Türkiye'de çalışmalarını durdurmasında büyük rol oynayan Serkan Tanyildizi 2020 ve 2021 yılında da Kadın Şiddetine, Hayvan Hakları ihlaline, Irkçılığa ve Cinsel istismara karşı yaptığı açıklamalarla halkın desteğini alarak arkasından kitleleri sürüklemeye devam ediyor.

Paylaşımlarıyla her gün haber sitelerinde gündeme gelen Serkan Tanyildizi "Her geçen gün 'Yok canım bu kadarı da olamaz' derken maalesef daha kötü bir olayla karşılaşıyoruz.

Susarsak olayların üstü kapatılacak, konuşsak ceza alacağız. Biz susmayı değil konuşmayı tercih ediyor, ülkede yaşanan haksızlıkları ülke gerekirse dünya gündemine getiriyoruz. Ne demişti Nazım Hikmet, 'Sen yanmazsan, ben yanmazsam, biz yanmazsak! Nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa...' "