BIST 9.624
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.495,60
HABER /  POLİTİKA

Selahattin Demirtaş'tan ezber bozan çıkış! HÜDAPAR'a taziye mesajı yolladı

Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, HÜDAPAR’a Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz’un hayatını kaybetmesiyle ilgili taziye mesajı gönderdi.

Abone ol

Demirtaş mesajda, “Tüm halkımızın birlik, kardeşlik ruhuyla acıda ve sevinçte bir arada olması temennisiyle tüm kardeşlerime içten selam, sevgilerimi gönderiyorum” ifadelerini kullandı.

Twitter'dan duyurdu

Hizbullah davası avukatlarından Diyarbakırlı Sıtkı Zilan, Yavuz’un vefatının ardından eski HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş’ın da bir taziye mesajı gönderdiğini Twitter hesabından duyurdu.

"Tüm kardeşlerime içten selam"

HÜDAPAR’a da iletildiği belirtilen mesaj şöyle:

Mehmet Yavuz’un Hak’kın rahmetine kavuşması nedeniyle kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileklerimi iletiyorum. Mekanı cennet olsun inşallah. Tüm halkımızın birlik, kardeşlik ruhuyla acıda ve sevinçte bir arada olması temennisiyle tüm kardeşlerime içten selam, sevgilerimi gönderiyorum.

Böbrek kanseri tedavisi görüyordu

HÜDAPAR Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, bir süredir böbrek kanseri teşhisiyle tedavi gördüğü Diyarbakır Dicle Üniversitesi Onkoloji Hastanesi’nde 9 Ağustos Cuma günü hayatını kaybetmişti. 

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Tatil planı yapanlar dikkat! Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi
Foto Galeri Tatil planı yapanlar dikkat! Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi Galeriye Gözat