BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.431,07
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Samsung ile video keyfi

Samsung’un VP-DC serisi DVD kaydedebilen video kameraları ile iki kat daha uzun video keyfi sunuyor.

Abone ol

Samsung’un VP-DC serisi DVD kaydedebilen video kameraları, iki katmanlı kayıt özelliği ile iki kat daha uzun video keyfi sunuyor.

Görüntü ve kayıt teknolojileri konusunda dünyanın lider firmalarından Samsung’un VP-DC serisi DVD kaydedebilen video kayıt cihazları, yılbaşı için harika hediye alternatifleri sunuyor. Çift katmanlı DVD kayıt özelliği bulunan VP-DC serisi kameralar (161, 161W, 163, 165W, 563 ve 563W) aynı zamanda sınıfının en yüksek değeri olan 33x’lik optik zuma imkan tanıyor.

8 santimetrelik DVD’lere çift katmanlı kayıt yapabilen VP-DC serisi video kameralar, bir DVD’nin sunduğu 1,4 GB’lık veri depolama kapasitesini iki katına çıkararak 2,6 GB’a yükseltiyor. Bu sayede yüksek çözünürlüklü (HD) görüntü kaydının da yarım saatten bir saate uzamasına imkan veriyor. Üstelik DVD’ye kaydedilen görüntüler başka hiçbir işleme gerek olmaksızın doğrudan DVD çalar üzerinden izlenebiliyor.

VP-DC serisi kameraların en büyük özelliklerinden biri de sınıfında maksimum değer olan 33x optik zum kalitesi. VP-DC serisinin 26x / 33x optik ve 1.200x dijital zum yapabilen objektifleri, en uzaktaki nesnelerin bile görüntü kalitesinden ödün vermeden kaydedilebilmesini sağlıyor. Samsung’un 16:9 geniş ekran kayıt imkanı ve kayıtta kullanılan MPEG2 formatı da DVD filmlerin kalitesini evlere taşıyor.

VP-DC serisi ayrıca görüntülerin sınıflandırılması ve montajlanması konusunda da kullanıcıya büyük kolaylıklar sağlıyor. DVD’ye kaydedilen görüntülerin her biri için menüde oluşturulan küçük resimler, kullanıcının çektiği görüntülere kolayca ulaşabilmesini ve beğenmediği görüntüleri silip, beğendiklerini de arka arkaya sıralayabilmesini sağlıyor.

16:9 görüntü formatı kullanan 2,7 inçlik geniş LCD ekrana sahip VP-DC serisi kameralarda MPEG4 formatındaki görüntüler ise doğrudan USB bağlantısı üzerinden SD kart, MMC, memory stick pro ve memory stick’lere kaydedilebiliyor.