BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,89
ALTIN 2.433,79
HABER /  EKONOMİ

Marka dediğin böyle olur

Nuh’un Ankara Makarnası, Türkiye Müşteri Memnuniyet Endeksi 2006 / 3. Çeyrek Çalışması sonucunda ilk sırada yer aldı.

Abone ol

Müşteri Memnuniyeti dalında ilk sırayı alan Nuh'un Ankara Makarnası, yüzde 87 gibi yüksek bir oranla sadece kendi sektöründe değil, Kişisel Bakım ve Temizlik Ürünleri, Sigorta ve Gıda sektöründe ölçümü yapılan çok markalı 12 kurum arasından müşterisini en fazla memnun eden kurum seçildi.

Müşteri Memnuniyeti sıralamasında birinci gelmenin tesadüfi değil, şirketin kalite ilkeleri doğrultusunda yürüttüğü uzun soluklu çalışmaların ürünü olduğunu belirten Nuh'un Ankara Makarnası Pazarlama Koordinatörü Nihat Uysallı, konu hakkındaki sözlerini şöyle sürdürdü: “Müşterisini en çok memnun eden marka olmak bizim için mutluluk ve gurur verici. Nuh’un Ankara Makarnası olarak, tüketiciye her zaman en iyiyi sunma sözümüzün arkasında durmaya devam edeceğiz.”

Türkiye Kalite Derneği Ulusal Müşteri Memnuniyeti Endeksi çalışmaları her üç ayda bir, Türkiye dahil 20'yi aşkın gelişmiş ve gelişmekte olan ülkede yapılıyor. Çalışmada cep telefonundan gıda ürünlerine, kişisel bilgisayardan sigortacılığa kadar pek çok sektörde, müşterilerin memnuniyet derecesi güncel olarak ortaya koyuluyor.