BIST 10.083
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.434,13
HABER /  GÜNCEL

Profiloda Koton rüzgarı

Koton, 2007 Moda Günlerinde, Profilo Alışveriş Merkezi'nde şık tasarımlar baş döndüren moda rüzgârları esti.

Abone ol

Koton, 2007 Kadın ve Erkek koleksiyonunun tanıtıldığı Profilo Alışveriş Merkezi Geleneksel Moda Günlerinde, ünlü mankenlerin sunduğu birbirinden şık tasarımlar baş döndüren moda rüzgârları estirdi. Koleksiyonu Şenay Akay, Fulya Keskin, Firdevs Tekin, Benal Ardan, Cem Horozal, Hakan Erzrumlu ve Armağan Yazıcı tanıttı. Mankenlerin saçları Ali Gür Kuaför tarafından yapıldı.

KOTON, 2007 Sonbahar-Kış Kadın Business koleksiyonunda, diz altı kapriler, mini ceketler, kısa kollu yelek tarzı ceketler zincirlerle, nakışlarla, taşlarla ve baskılarla süslenerek sunuluyor. Armürlü gabardinler, ekose desenler, metalli kumaşlar ve yünlü kumaşlar takımları oluşturan kumaşlar. Takımların içini fırfırlı gömlekler, dantellerle kombinlenmiş örmeler süslüyor.

Koton City koleksiyonunda Bizans, Etnik Şair ve Modern Minimalism olmak üzere 3 ana tema göze çarpıyor;

Nakışlarla, varaklarla, altın ve gümüş renkli aksesuarlarla ve broşlarla süslenen kıyafetler, Bizans döneminin desenlerini yansıtan iç gruplarla tamamlanıyor. Etnik Şair temasında, yöresel etkiler de göze çarpıyor. Bu temanın en belirgin grubunu Uzakdoğu esintileri taşıyan bluz tunikler, elbiseler ve etekler oluşturuyor. Modern Minimalism’de ise basit ve yalın çizgiler minimal detaylarla süsleniyor. Çizgiler çok sade olmasına rağmen, detaylar çok fark edilir şekilde ön planda.

KOTON Erkek Koleksiyonu geçen senelere göre daha soft. Taşlarla ve parlak baskılarla yorumlanan tişörtler vücuda oturan kuplarla tamamlanmış. Dar kuplu pantolonlar bu tişörtleri tamamlıyor. Gri- pembe, haki-mor, siyah-gri renklerin ağırlıkla kullanıldığı erkek koleksiyonunda yıkamalı gabardinler, balıksırtı pamuklu kumaşlar, metal kumaşlar ve ekoselerle dokuma grubunda. Baskılarda kuru kafalar, ejderler ve rock tarzı ön planda. Erkek business koleksiyonunda hakim renkler siyah ve gri. Canlı renklerde gömleklerle hareketlendirilen bu grupta mor, pembe, fuşya, mavi öne çıkan gömlek renkleri.