BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,84
ALTIN 2.440,26
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

İhlastan akıllı server

Internet kullanan şirketlere tüm saldırıları önleyecek ve güvenlik sağlayacak ‘Akıllı Server’ sunuluyor...

Abone ol

Ihlas.Net’in sunduğu ‘Akıllı Server’, günümüzde artan hırsızlık, hacker saldırıları ve SPAM e-maillere karşı önlem alıyor.

Hardware ve Software birleşiminden oluşan ‘Akıllı Server’özellikle ADSL ve G.HDSL gibi güvenlik açıkları olan genişband internet kullanıcılarına çözüm sunuyor.

‘Akıllı Server’ : Sistem-Network’ü monitor edebiliyor, istenmeyen kullanıcı hareketleri gözlenebiliyor. VPN özelliği ile Mobil kullanıcıların şirket içine güvenlikli erişimi sağlanıyor.

Mail Server özelliği ile iç mail iletişimi çok hızlı yapılabiliyor, Virüsler kontrollü olarak filtreleniyor. Firewall (Güvenlik Duvarı) ile dışarıdan gelecek her türlü Hacker saldırısına karşı kalkan oluşturuyor.

Proxy (daha önce ziyaret edilen siteleri cashleme) özelliği sayesinde mevcut Internet erişiminin daha hızlı kullanımını sağlayarak verimliliği arttırıyor.

SPAM özelliği ile istenmeyen mailleri engelliyor. Trafik filtreleme özelliği ile iç kullanıcıların istenmeyen sitelere girmesi engellenebiliyor.

ADSL ve G.HDSL kullanıcıları, bir bilgisayar fiyatına sahip olacakları ‘Akıllı Server’ ile daha güvenli, hızlı ve verimli bir erişim sağlayabilecekler.
www.ihlasnet.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.