BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,74
ALTIN 2.433,15
HABER /  SPOR

Sahalar yine karıştı!

İkinci Lig B Kategorisi 4. Grup'ta oynanan Kardemir Karabükspor ile Zonguldakspor maçında olaylar çıktı

Abone ol

İkinci Lig B Kategorisi 4. Grup'ta oynanan Kardemir Karabükspor ile Zonguldakspor maçında konuk ekibin taraftarları ile polisler arasında arbede yaşandı.

Maçın 30'uncu dakikasında Karabükspor 1-0 öne geçerken, 34'üncü dakikada Zonguldakspor'un beraberlik golü geldi. Bu dakikadan sonra her iki takımın taraftarları arasında karşılıklı küfürleşme ile başlayan olaylar sırasında istenmeyen görüntüler yaşandı. Bu arada Zonguldak'tan takımlarına destek vermek için gelen bir grup, Karabükspor taraftarının bulunduğu tribüne geçmek istedi. Buna engel olmak isteyen Karabük Emniyeti, taraftarları önce sözle uyarmaya çalıştı.

Emniyet güçlerini dinlemeyen Zonguldakspor taraftarlarını polis zor kullanıp, coplayarak dağıttı. Araya giren Zonguldakspor yöneticileri olayların büyümesini engelledi.

Öte yandan Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi Yükselme Grubu'nda Siirtspor'un kendi sahasında İnegölspor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşma sonrası olaylar çıktı. Karşılaşma sonrası ev sahibi ekip Siirtspor'un taraftarlarıyla polis arasında arbede yaşandı.

Siirtsporlu taraftarlar, karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte maçın hakemi Volkan Bayarslan'a taş, çakmak, cep telefonu ve madeni para attı. Maçın hakemi Volkan Bayarslan, polis kordonu eşliğinde soyunma odasına gidebildi. Hakeme tepki gösteren Siirtsporlu taraftarlar ile polis arasında arbede yaşandı. Öfkeli taraftarlar, stat girişindeki panoları kırdı. Stat dışında öfkeli taraftarları dağıtmak isteyen polise, taraftarlar taşlarla karşılık verdi. Olaylarda bir taraftar başına isabet eden taşla yaralandı. Polis, olaylara karışan 2 taraftarı gözaltına aldı. Taraftarlar, polisin müdahalesinin ardından dağıldı.