BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,66
ALTIN 2.386,59
HABER /  GÜNCEL

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti! Yaralanan şoförün annesinden çarpıcı açıklama

Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinden yaralı olarak kurtulan şoför Murat Bilmez'in annesi Fatma Bilmez, olay anını anlattı. Anne Bilmez, “İlk kurşunu masanın altından sıkmışlar, öldürmeye geldikleri belli” dedi.

Abone ol

Sunucu Ece Erken'in 7 ay önce evlendiği avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, ortağı olduğu balıkçıda alacak verecek meselesi yüzünde çıkan tartışmada silahlı saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan Mahmutyazıcıoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ünlü avukatın şoförü Murat Bilmez ise saldırıdan yaralı olarak kurtarıldı.

8 kişi tutuklandı
Emninyet güçleri, aralarında tetikçi Kadir Yasak'ın da olduğu 11 kişiyi yakaladı. Olayla ilgili 8 kişi tutuklandı.

Yaralı kurtarılan şoförün annesi konuştu
Sabah'ta yer alan habere göre, Türkiye'nin gündemine oturan Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde yaralı olarak kurtarılan şoför Murat Bilmez'in annesi Fatma Bilmez, olay günü yaşananları tüm detaylarıyla anlattı. Çok üzgün olduklarını belirten Bilmez, korkunç olayı şu sözlerle anlattı: "Eline beline attı demişler öyle bir şey yok. Şafak Bey böyle bir saldırının olabileceğini tahmin edememiş. Yoksa onları içeri almazmış. Mekana ona sormadan kimse giremiyormuş. Murat onlar içeri girdikten sonra yan masaya geçmiş. Konuşmuşlar ve para muhabbeti olmuş."

"Şafak bey pisipisine öldü"
"Şafak Bey eline beline atmamış. Direkt sıkmışlar, masanın altından. Şafak Bey şaşırmış zaten vurulduğu için. Daha önce ise Şafak ile Murat göz göze gelmişler. Şafak Bey 'Problem yok' gibi bir işaret yapmış. İlk kurşunu masanın altından sıkıyorlar. Öldürmeye geldikleri belli. Mekandakiler masa örtülerini alıp tampon yapmışlar. İnsanlara da silahı tutmuşlar, o yüzden kimse bir şey yapamamış. Sonra Murat'ı tekrar kontrol etmişler, elinde silah var mı diye. Şafak bey pisipisine öldü."

"Oğlumun durumu 6 sonra belli olacak"
Oğlunun sağlık durumundan da bahseden anne Bilmez, "Ben ve oğlum çok üzgünüz. Murat'ta da kalıcı hasar kalabilir. 6 ay sonra belli olacakmış. 2 ay ayağının üzerine basamayacak" dedi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde son dakika katil zanlısı Seccad Yeşil yakalandı
Foto Galeri Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde son dakika katil zanlısı Seccad Yeşil yakalandı Galeriye Gözat