Pınar Altuğ Kimdir?

2 Eylül 1974 tarihinde İstanbul'da doğdu. Saint Benoit Fransız Lisesi'nden mezun oldu. 1994'te Türkiye güzeli seçildikten sonra, yükseköğrenimini yarıda bıraktı.   Umut Elçioğlu ile 3 yıl süren bir evlilik yaşadı. Bu dönemde eşi askerdeyken başka biriyle birliktelik yaşadığı dedikodusu yayıldı. Bu kişinin eşinin yakın arkadaşı Tony Teodorakis olduğu ortaya çıktı. Boşanma süresince bu haberleri yalanlayan çift, sonraları kameralara beraber görünmeye başladı ve birlikteliklerini itiraf etti. Uzun süren bu ilişkiyi bitirir bitirmez Yağmur Atacan ile beraber oldu. 2007 yılının Eylül ayında...

2 Eylül 1974 tarihinde İstanbul'da doğdu. Saint Benoit Fransız Lisesi'nden mezun oldu. 1994'te Türkiye güzeli seçildikten sonra, yükseköğrenimini yarıda bıraktı.

 

Umut Elçioğlu ile 3 yıl süren bir evlilik yaşadı. Bu dönemde eşi askerdeyken başka biriyle birliktelik yaşadığı dedikodusu yayıldı. Bu kişinin eşinin yakın arkadaşı Tony Teodorakis olduğu ortaya çıktı. Boşanma süresince bu haberleri yalanlayan çift, sonraları kameralara beraber görünmeye başladı ve birlikteliklerini itiraf etti. Uzun süren bu ilişkiyi bitirir bitirmez Yağmur Atacan ile beraber oldu. 2007 yılının Eylül ayında nişanlandılar ve daha sonra evlendiler. 1 çocuk sahibidir.

 

Filmografi
Çocuklar Duymasın (2002) (Meltem) 
Omuz Omuza (2004) (Nisan) 
Davetsiz Misafir (dizi) (2005) (Defne) 
İlk Aşkım (2006) (Lale) 
Deli Dolu (2006) (Selin) 
Sizi böyle alalım (2007) (pınar altuğ) 
Bir dilek tut (2007) (pınar altuğ) 
Çocuklar Duymasın (2010) (Meltem)