BIST 9.695
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.426,42

Deniz Uğur evlilikleri Reha Muhtar ile evlendi mi eşi kimdir?

Deniz Uğur aslen Ankaralı. 1973 doğumlu olan Deniz Uğur evlilikleri ve ilişkileri ile sansasyon dolu bir hayat yaşadı. Deniz Uğur 3 kez evlendi. Deniz Uğur'un ilk eşini pek bilen olmazken ikinci eşi İsmail Hakkı Sunat'ın dramatik ölümü bir dönem haberlerde yer almıştı. Herkes Deniz Uğur ile Reha Muhtar evlendi sanır ama aslında işin aslı başka. Peki Deniz Uğur'un son eşi Erdinç Gülener kimdir ne iş yapıyor...

17 Ekim 1973 yılında Ankara'da dünyaya gelen Deniz Uğur tiyatro ve dizi oyuncusu olarak tanındı. Deniz Uğur'un babası opera sanatçısı Mete Uğur, annesi ise balerin Suna Uğur'dur. Deniz Uğur'un baba tarafında hem sanatçılar hem de Osmanlı döneminde valilik yapmış bir dede bulunmaktadır. Köklü bir aileye mensup olan Deniz Uğur, anneanne tarafından ise Avrupa bir aileye mensuptur. Annesinin izinden gidip 
İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nın Bale Bölümü’nü bitiren Deniz Uğur, balerinlik yerine yeniden sınavlara girip Tiyatro Bölümü’nden 1995 yılında mezun olmuştur. 

Deniz Uğur'u evlilikleri ilişkileri

Deniz Uğur'u bir çok kişi Tamer Karadağlı olayı ile hatırlar. Tamer Karadağlı eşi Arzu Balkan'ı Deniz Uğur ile aldatınca magazin gündemine oturmuştu. Deniz Uğur'un son eşi Erdinç Gülener ile yaptığı evlilik hariç diğer evliliklerinden yana yüzü pek gülmedi. 

Reha Muhtar Deniz Uğur ile evlendi mi? 

Mina ve Poyraz Deniz isminde çocukları olan Deniz Uğur ve Reha Muhtar'ı herkes evlendi sanıyor. İşin aslına bakacak olursak Deniz Uğur ve Reha Muhtar hiç evlenmedi. İlişkileri Deniz Uğur'un Tamer Karadağlı olayından sonra 2008 yılında başladı. O dönem Deniz Uğur'la Reha Muhtar'ın bu ilişkisi magazin gündemini hayli meşgul etmişti. Çocukları ise evlilik yapmadan dünyaya geldi. 2 yıl süren ilişkileri 2010 yılında çocukların velayetini Reha Muhtar'ın alması ile bitti.

Deniz Uğur ilk eşi kimdir?

Deniz Uğur 3 kez evlilik yaptı. İlk eşini çok bilen yoktur. Deniz Uğur ilk evliliğini Şirzat Bilallar ile 1992 yılında yaptı. Deniz Uğur ilk eşi ile olan evliliğini 3 yıl sürdürdü. 1995 yılında Deniz Uğur ilk kocasından boşandı. Deniz Uğur'un ilk evliliğinden çocuğu yoktur. 

Deniz Uğur'un ikinci eşi İsmail Hakkı Sunat neden öldü?

Deniz Uğur ilk eşinden boşandıktan sonra ikinci eşi İsmail Hakkı Sunat ile 1996 yılında evlendi. Deniz Uğur'un bu evliliğinden 1998 yılında dünyaya gelen otizm engelli Engin Deniz Sunat adında bir oğlu var. Deniz Uğur'un ikinci eşi İsmail Hakkı Sunat da onun gibi bir tiyatro oyuncusuydu. Deniz Uğur, 1996 yılından evlendiği İsmail Hakkı Sunat'ı 14 Temmuz 2004 tarihinde kaybetti. İsmail Hakkı Sunat, gürültü yüzünden tartıştığı komşusu tarafından vurularak öldürüldü.

Deniz Uğur'un son eşi Erdinç Gülener kimdir?

Deniz Uğur sansasyon ve talihsizlik dolu özel hayatında mutluluğu son eşi Erdinç Gülener'de bulmuş görünüyor. Dizi oyuncusu olan Erdinç Gülener'i Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisinden hatırlarsınız. Deniz Uğur ve Erdinç Gülener taze evli sayılırlar. 2021 yılında evlenen çiftin bu evlilikten henüz çocukları yok. Erdinç Gülener'in ilk eşinden Yağmur Gülener isminde bir kızı bulunuyor. Oyuncu olan Erdinç Gülener, şu anda TRT 1'de yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Çağrı Bey rolüne hayat veriyor.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Foto Galeri Deniz Uğur evlilikleri eşi neden öldü Reha Muhtar ile evlendi mi? Deniz Uğur'un son eşi bomba Galeriye Gözat