BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,84
ALTIN 2.419,55
HABER /  SPOR

Pamir İzici, kemer maçı için hazırlanıyor 

Edirne'nin ilk profesyonel boksörü olma unvanını taşıyan Pamir İzici, 5. profesyonel maçına 29 Ekim tarihinde Malta'da çıkacak.

Abone ol

Pamir İzici, '5. profesyonel maçımı 29 Ekim'de Malta'da yapacağım. 8 rauntluk bir karşılaşma olacak. Bu maçı kazandığım takdirde, Malta şampiyonu ile 10 rauntluk kemer maçına çıkacağım' dedi. 

24 yaşındaki Pamir İzici, 9 yıldan bu yana aktif olarak boks yapıyor. Ekim ayında çıkacağı müsabakaya Spor Kulübü Yöneticisi aynı zamanda Antrenörleri yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Profesyonel Boksör Pamir İzici, 29 Ekim'de Malta'daki müsabaka için hazırlanıyor. Bu karşılaşmayı kazandığı takdirde Aralık ayında Malta şampiyonu ile kemer müsabakasına çıkağını belirten Pamir İzici, hedefinin kemeri kazanmak olduğunu dile getirdi.

Boksör Pamir İzici yaptığı açıklamada, “24 yaşındayım ve 9 yıldan bu yana aktif olarak boks yapıyorum. Amatörde Türkiye derecelerim var. 2014 yılından itibaren de profesyonel olarak ringe çıkıyorum. Edirne'nin ilk profesyonel boksörüyüm. Ukrayna, Beyaz Rusya, Arnavutluk gibi ülkelerde önemli müsabakalarda yer aldım. 5. profesyonel maçımı 29 Ekim'de Malta'da yapacağım. 8 rauntluk bir karşılaşma olacak. Bu maçı kazandığım takdirde, Aralık ayında Malta şampiyonu ile 10 rauntluk kemer maçına çıkacağım. Tek amacımız bu maçı ve sonrasındaki kemer karşılaşmasını kazanıp; Edirne'ye büyük bir gurur yaşatmak. Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.