BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.509,35
HABER /  POLİTİKA

Muharrem İnce'den yeni açıklama! CHP yönetimine bir çağrısı var

CHP Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce, Türkiye'nin gündemine oturan iddiayla ilgili yeni bir açıklama yaptı. İnce'nin CHP yönetimine bir çağrısı var

Abone ol

Türkiye siyaset sahnesi son günlerde, Rahmi Turan yazısıyla başlayan 'Muharrem İnce'nin Beştepe'de Recep Tayyip Erdoğan'la görüştü' iddiasıyla çalkalanıyor.

Dün köyünde kameraların karşısına geçerek iddiayı bir kez daha sert bir dille reddeden İnce yeni bir açıklama yaptı.

''O iftiracıyı bulun''

İnce şunları söyledi;

Bu olay sonunda bana iftira atıldığı, kumpas kurulduğu bütün gerçekliğiyle ortadadır. Şimdi CHP yönetiminin yapması gereken partimizin içindeki o iftiracıyı bulup cezalandırmasıdır. O kişiyi bulmazlarsa aynı iftira ile kendileri karşılaştıklarında şaşırmasınlar.

Sosyal medya hesabından gelişmeleri değerlendiren İnce şöyle devam etti;

Ne olmuştu?

Sözcü yazarı Rahmi Turan, "Beştepe'de Erdoğan'la görüşen CHP'li" başlıklı yazısında, bir CHP'linin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gizli bir görüşme gerçekleştirdiğini iddia etti. Turan ayrıca Erdoğan'ın ismi gizli olan CHP'liye 'genel başkan olması gerektiğini söyledi' iddiasında da bulundu. Söz konusu iddiayı Cumhurbaşkanlığı kaynakları yalanladı. Turan ise bunun üzerine bahsi geçen ismin Muharrem İnce olduğunu söyledi ve haberin kaynağını Talat Atilla olarak gösterdi. Talat Atilla da haberi CHP'nin içinde bir isimden aldığını ve haberi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun teyit ettiğini söyledi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Mimar Sinan 437 yıl önce yapmıştı Hamam 2,5 milyon dolara satılığa çıktı
Foto Galeri Mimar Sinan 437 yıl önce yapmıştı Hamam 2,5 milyon dolara satılığa çıktı Galeriye Gözat