BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.444,80
HABER /  SPOR

Milli Takım'a Koronavirüs önlemi! İki maç seyircisiz oynanacak

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı

A Milli Futbol Takımı'nın, bu ay içinde deplasmanda karşılaşacağı Slovenya ve Avusturya maçlarının, koronavirüs nedeniyle seyircisiz oynanacağı açıklandı.

Abone ol

Dünya genelinde corona virüs vakaları 115 bine yaklaşırken can kaybı 4 bini aştı. Ölümcül virüs futbolu da vurdu.

Avrupa'da oynanacak olan birçok maça virüs nedeniyle seyirci alınmayacağı açıklanırken, A Milli Futbol Takımı'nın bu ay içinde deplasmanda yapacağı iki hazırlık maçı da seyircisiz oynanacak.

İki hazırlık maçı da seyircisiz oynanacak
Ay-yıldızlıların, 27 Mart'ta Slovenya ve 30 Mart'ta Avusturya ile yapacağı karşılaşmaların koronavirüs nedeniyle seyircisiz oynanacağı açıklandı.

İtalya - Türkiye maçı Bakü'de oynanabilir
Öte yandan EURO 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndan İtalya'nın maçlarının Azerbaycan'a alınması söz konusu. Azerbaycan kaynakları son kararın UEFA'da olduğunu belirtiyor. Bu durumda İtalya x Türkiye maçı da Bakü'de oynanacak.

UEFA'dan açıklama
UEFA'dan konuyla ilgili açıklama yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "EURO 2020'nin planlamasında bir değişiklik yok, 12 Haziran'da Roma'da açılış yapılacak. Koronavirüs tehlikesiyle ilgili tüm uluslararası ve yerel yetkililerle görüşmeler sürüyor. Şu anda değişikliğe gerek görülmüyor." 
 

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Fenerbahçe'de hoca aranıyor! Gönüllerdeki ikili bomba
Foto Galeri Fenerbahçe'de hoca aranıyor! Gönüllerdeki ikili bomba Galeriye Gözat