BIST 9.126
DOLAR 32,36
EURO 35,03
ALTIN 2.325,28
HABER /  SPOR

Eurocup son 16 turunun MVP'si Tofaş'ın Devin Williams'ı oldu

Tofaş Basketbol Takımı Eurocup'ta tarihinde ilk kez çeyrek finale yükseldi. Öte yandan Tofaş'ta Devin Williams, pota altından sergilediği performansla son 16 turunun en değerli oyuncusu (MVP) seçildi.

Abone ol

7Days Eurocup’ta tarihinde ilk kez çeyrek final mücadelesi verecek olan TOFAŞ’ta ABD’li pivot Devin Williams, TOP 16 turunun en değerli oyuncusu (MVP) unvanını kazandı.

H Grubu’nda Unicaja Malaga, Joventut Badalona, MoraBanc Andorra gibi önemli takımlara karşı başarılı bir mücadele veren, aldığı 4 galibiyet-2 mağlubiyetle grup ikincisi olarak adını son 8’e yazdıran Mavi Yeşillilerde pota altındaki mücadelesi ve skora katkısıyla bu başarıdaki kilit isimlerden biri olan Devin Williams, TOP 16 turunda sergilediği 15.3 sayı-7.8 ribaund ve 20.8 verimlilik puanı ortalama istatistikleriyle Euroleague organizasyonu tarafından Eurocup’ın TOP 16 turu MVP’si seçildi.

Temsilci çeyrek finalde Yunan takımı Patras'la karşılaşacak

TOFAŞ Basketbol Takımı, çeyrek finalde Yunanistan temsilcisi Promitheas Patras ile kozlarını paylaşacak. İki galibiyete ulaşan tarafın yarı finale yükseleceği seride ilk maç 17 Mart’ta Yunanistan’da, ikinci maç ise 20 Mart’ta Bursa’da oynanacak. Eşitlik halinde seri bir kez daha Yunanistan’a taşınacak ve son maç 25 Mart tarihinde oynanacak.