BIST 9.507
DOLAR 32,49
EURO 34,77
ALTIN 2.491,72
HABER /  SAĞLIK

Maske denetiminde ilginç diyalog: Hapşırmak için çıkarttım

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı

KASIMPAŞA’da parka giden vatandaşlara polis ekipleri sosyal mesafe ve maske uyarısında bulundu. İlginç diyalogların yaşandığı denetimde maske takmayan bir vatandaşın, “Hapşırmak için çıkarttım” sözleri şaşırtırken, diğer bir vatandaş biri ise, “Maskemi arabada unuttum” dedi.

Abone ol

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında parklara girilmesi yasaklanmıştı. Ancak 4 günlük sokağa çıkma yasağının sona ermesinin ardından vatandaşlar, dün öğle saatlerinde Beyoğlu Kasımpaşa’daki Cezayirli Hasan Paşa Parkına akın etti.

Bu kapsamda denetimlerine hız kesmeden devam eden Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kasımpaşa Polis Merkezi Amirliği ekipleri, parktaki vatandaşları tek tek uyardı. Megafonla sosyal mesafe kurallarına uymalarını söyleyen polis, “sağlığınız için evde kalın” uyarısında bulundu.

“Hapşırmak için çıkarttım”

Denetimler kapsamında sosyal mesafeyi hiçe sayan ve maske takmayan bir vatandaşın yanına giden polis, neden maske takmadıklarını sordu. Vatandaşın “hapşırmak için çıkartmıştım” demesi üzerine bir süre şaşkınlık yaşayan polis, maskeyi çıkarmamasını söyledi. Denetimlere devam eden polis, maskesini takmayan bir vatandaşı daha uyardı.

"Maskeyi arabada unuttum"

Vatandaşın, “Maskeyi arabada unuttum” demesi üzerine polis maskesini alıp takmasını söyledi. Sahilde oturan ve sosyal mesafe kuralına uymayan çifti de uyaran polis, denetimlere devam etti.
Kasımpaşa Polis Merkezi Amirliği ekiplerinin çalışmalarının devam edeceği öğrenildi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
5 bin lira maaş teklifine rağmen çalışan yok
Foto Galeri 5 bin lira maaş teklifine rağmen çalışan yok Galeriye Gözat