BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Lenovo logolu dizüstüler

Lenovo 3000 N100 Küçük İşletmeler için bilgisayar kullanmayı kolaylaştırdı.

Abone ol

Lenovo Logolu İlk Geniş Ekran Dizüstü Bilgisayarı Piyasada

Lenovo, Bilgi Teknolojisi (BT) bütçesi sınırlı olan küçük işletmeler için tasarlanmış, ilk Lenovo markalı geniş ekran, kullanımı kolay, dual-core dizüstü bilgisayarını tüketiciye sunuyor.

Lenovo 3000 N100, eşsiz verimlilik araçlarından oluşan Lenovo Care araçları sayesinde, rutin güvenlik ve bakım süreçlerini otomatikleştirerek, PC kullanımını kolaylaştırıyor. Lenovo Care araçları Yardım Masası gereksinimini azaltarak;

Tek tuş ile sistem iyileştirme ; teşhis, yardım isteme ve sistemi günümüz virüslerinin ve kötü yazılımların sebep olduğu yazılım hatalarından kurtarma konularında yardımcı olmak,

Otomatik güncellemeler ile sistemin performansını arttırmak,

Ev ofis, ofis ve eğlence amaçlı bağlantılarda kablolu ve kablosuz düzenekler için kolay bağlantı gibi hizmetler sunuyor.


Yeni N100, 14.1 inch ve 15 inch geniş ekran modelleriyle, yüksek kalitede DVD izlemeyi ve 25% daha fazla veriyi aynı görebilmeyi sağlıyor.

N100, Intel CoreTM Duo işlemcisi sayesinde birden çok görevi aynı anda başarı ile yürütebilmekte. Gelişmiş bağlantı olanaklarına ek olarak N100, öne bakan stereo hoparlörler, entegre mikrofon, combo veya dvd kaydedici gibi multimedya özelliklerine sahiptir. Bu özellikleriyle N100, bilgisayarı hem kişisel hem iş amaçlı kullanmayı isteyen küçük işletme kullanıcıları için cazip ve hayatı kolaylaştırıcı bir üründür.

N100 aynı zamanda çeşitli hafıza kartlarından dijital resimleri indirmeyi sağlayan 4in1 bellek kartı okuyucusu, 4 adet USB port ve Firewire ve S-Video bağlantısı içeriyor. Bazı modellerde entegre web cam ve parmak izi okuyucu bulunmaktadır.