BIST 10.269
DOLAR 32,25
EURO 34,84
ALTIN 2.436,56
HABER /  MAGAZİN

İkinci bakirelik kavgası

Şebnem'den sonra şimdi manken Fatoş Seğmen'in bakireliği milli mesele haline gelmek üzere....

Abone ol Biri bitmeden hemen öteki başlıyor
Ne günlere kaldık! Eskiden en mahrem şeyler iki kişi arasında yaşanırken, şimdi cümle alem duymazsa bir anlamı olmuyor. Bir süre önce Şebnem Schaeffer'in Şenol İpek'ten ayrıldıktan sonra "Bakireyim!" açıklamasını yapması çok şaşırtmıştı. Ama bir o kadar da tepki çekmişti. Daha onun yankıları bitmeden bu kez yeni bir "Bakirelik" olayı daha patlak verdi.

Bu kez açıklayan erkek tarafı
Bu kez olayın tarafları ise ünlü iş adamı Talip Öztürk ile kısa bir süre önce ayrıldığı sevgilisi Fatoş Seğmen. Daha önce yaşanan olayda bakirelik konusunu Şebnem Schaeffer gündeme getirmişti. Bu kez açıklama erkek tarafından geldi. Ve Öztürk, "Fatoş bakiredir" diyerek biten bir ilişkinin ardından anlamsız ve oldukça talihsiz bir açıklama yaptı.

Sinirden hop oturup hop kalktı...
Ancak bu sözler şu sıralar İsmail Kaya isimli bir iş adamı ile nişanlı olan Fatoş'u çok kızdırdı. "Ayrıldıktan sonra kendisinin böyle bir şey söylemesi hiç hoş değil. Önemli olan bunu erkek arkadaşımın bilmesi" diyerek tepkisini dile getiren manken, bu konuyla gündemde olmaktan rahatsız. Öztürk'ün bu açıklamasının nedeni ise merak konusu.