BIST 10.269
DOLAR 32,25
EURO 34,81
ALTIN 2.441,73
HABER /  MAGAZİN

İbo Hülyaya dokundurdu!

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Hülya Avşar için " O benim taklidim olur" dedi.

Abone ol

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, "by Tatlıses" adını verdiği kendi üretiminden geçen gömlek, kravat ve boxerları satışa sundu.

Seyrantepe'deki Tatlıses Group'un alt kısmında mağaza açan Tatlıses, aynı zamanda atölyesini mağazasının arka tarafında kurdu. Açılışta Tatlıses'in gömleklerini Brezilyalı manken Rafaela Ferraro, Barbara (sarışın) ile Elly Roza tanıttı.

İbrahim Tatlıses'in ev sahipliği yaptığı açılışta göze çarpan ünlüler arasında Sinan Çetin, Kadir İnanır, Alişan, Ebru Destan, Demet Akalın, Faruk Saraç, Aydemir Akbaş ile Hakan Altun vardı. İbrahim Tatlıses, aynı zamanda kendi televizyon kanalından canlı yayın yaparak konuklarıyla röportajlar gerçekleştirdi.

Sinan Çetin'e mikrofon uzatan Tatlıses, yeni dizi projesine Eylül ayında başlayacaklarını öğrendi. Şaşkınlığını 'Yine seneye mi kaldı' diyerek gösteren İbrahim Tatlıses, "6-7 bölüm çekeceğimize tam çekelim istedik. Onun içinde seneye dizimiz başlayacak" dedi. Bu arada Tatlıses, açılışa katılan Kadir İnanır'a da gömlek hediye etti.

İbrahim Tatlıses, Hülya Avşar'a dokundurmayı da ihmal etmedi. Hülya Avşar'ın da kendi adını taşıdığı tişörtlerini yeniden piyasaya sürmesiyle ilgili olarak "Onun yaptığı başka birinin ürününe ismini vermesidir. Biz kendimiz yapıyoruz. Biz işin içine girdik. Hülya Avşar olsa olsa benim taklidim olur. Yaptığım işlerin taklidi olur. Zaten tişörtleri de satmadı" diye konuştu.