BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  EKONOMİ

İpek saç kremi yenilendi

Canan Kozmetik, 25. yılında ürünlerini tüketicilerin beklentileri doğrultusunda yeniliyor.

Abone ol

Kişisel bakım sektörünün lider firmalarından Canan Kozmetik, 25. yılında ürünlerini, pazarın ihtiyaçları ve tüketicilerin beklentileri doğrultusunda yeniliyor.

Her biri kendi kategorisinde tüketicinin vazgeçilmez tercihi olan İpek ürünleri ık ve modern yeni yüzüyle raflardaki yerini aldı.

Yıllardır saç kremi seçiminde tüketicinin ilk tercihi olan İpek Saç Kremi, geliştirilen formülü ve yenilenen ambalajıyla tüketicisini kendine daha çok bağlayacak.

İpek Saç Kremi’nin yenilenen serisinde; Pro Vitamin B5 içeren Tüm Saçlar için Saç Kremi yeni parfümü ile, badem sütü içeren Besleyici Yoğun Bakım Kremi de sağladı derinlemesine bakım ile yine sizin seçiminiz olacak.

İpek Saç Kremi yenilenirken aynı zamanda çeşitlendi. Boyalı Saçlar için geliştirilmiş yeni Gül Özlü ve Süt Proteinli Besleyici Yoğun Bakım Kremi

formülündeki renk koruyucu özelliği ve UV filtresi sayesinde saç rengini koruyarak boyalı saçlara ıltı ve parlaklık kazandıracak.

İpek Saç Kremi her zaman olduğu gibi, 750ml ekonomik boyu ile, tüketicisine en iyi kaliteyi en uygun fiyata sunmaya devam ediyor.

Yenilenen İpek Saç Kremi ile siz de saçlarınızda bahar tazeliğini yaşayın. Saçlarınız kolayca taransın, sağlıklı ve canlı görüntüsüne kavuşsun.