BIST 10.298
DOLAR 32,25
EURO 34,79
ALTIN 2.455,34
HABER /  EKONOMİ

Beauty Eurasiaya ilgi

TNT İpekyolu Uluslararası Fuarcılık yılın ilk 3 ayında da tüm dünyadaki çalışmalarına devam ediyor.

Abone ol

İkinci yılında da Beauty Eurasia, güzellik sektöründeki gelişmelere ve ilerlemelere ayna olmaya ve tüm dünyadaki güzellik ve kozmetik sektöründeki profesyonelleri Avrasya bölgesinin en önemli ticaret merkezi İstanbul’da bir araya getirecek tek fırsat olmaya devam edecek. Beauty Eurasia günümüz güzellik ve kozmetik sektörü ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılayacak bir platform oluşturur. Geniş uluslararası ziyaretçi profiliyle sektör profesyonellerine kusursuz bir iş platformu sağlar.

BEAUTY EURASIA 2006 İÇİN KATILIM SÜRESİ DARALIYOR…

15-18 Haziran tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek olan, Beauty Eurasia 2006 Uluslararası Kozmetik ve Güzellik Fuarı’nın tanıtım ve pazarlama çalışmaları son hızla devam ediyor. 2005’te 30 ülkeden 250’ye yakın katılımcısı ve 63 ülkeden 15.000’in üzerinde ziyaretçisiyle bir rekora imza atan Beauty Eurasia; 2006 yılı için çıtayı daha da yükseltti. Fuar alanının yarısından fazlası, önceki yıllarda katılımlarından dolayı memnun kalmış olan firmalar tarafından doldurulmuş bulunmaktadır.

ULUSAL VE ULUSLARARASI KATILIMDA BÜYÜK PATLAMA …

Beauty Eurasia, 2005 yılındaki rekor seviyedeki başarısının ardından, bu sene ulusal satışlar bazında TNT İPEKYOLU Uluslararası Fuarcılık, 100%’lük bir artış sağladı. Organizatörün yaptığı açıklamada Türk firmalara ayrılan blokların nerdeyse %80’inin dolduğu ve bunun da Beauty Eurasia 2006’nın daha verimli geçeceğini kanıtladığı belirtildi.

Acente satışlarının ve bireysel satışların artmasıyla Beauty Eurasia, uluslararası firmalar ve ülke pavyonları açısından da büyük bir patlama yaşadı. TNT İPEKYOLU Uluslararası Fuarcılık, özellikle uluslararası acentelerinin ülke pavyonları bloklarını arttırdığını ve hatta bazı ülkelerin iki katına çıkarttığını belirtti. Bunun yanında, geçen yılın başarısından sonra bu yıl için böyle bir artış beklediklerini ve bu yılda firmaların ziyaretçi profilinden çok memnun kalacaklarını da ekledi.

ZİYARETÇİ VE KATILIMCI ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM...

TNT İPEKYOLU Uluslararası Fuarcılık yılın ilk 3 ayında da tüm dünyadaki çalışmalarına devam ediyor. Firmalarla ve ziyaretçilerle birebir yapılan fuar görüşülmek amacıyla gerçekleştirilen ziyaretlerinin yanı sıra tüm dünyada da Amerika’dan Hong Kong’a kadar olan bölgede birçok sektör dergisiyle yapılan dev reklam kampanyasına da son hızla devam ediliyor.

25-29 Ocak tarihlerinde Almanya’nın Frankfurt kentinde yapılan Beauty World kozmetik fuarı ziyaret eden Beauty Eurasia ekibi Şubat ayında da tüm dünyadaki kozmetik ve güzellik fuarlarını ziyaret etmeye devam etti. 9-11 Şubat tarihlerinde Intercharm Ukrayna ve 18-20 Şubat tarihlerinde de Cosmobelleza İspanya fuarlarında, Beauty Eurasia kendi standıyla oldukça etkili bir tanıtım gerçekleştirdi.

Mart ayında da, hem Cosmoprof Moskova ziyaret edildi, hem de Thailand’da Beauty Eurasia tanıtımı için özel bir seminer verildi. 50’den fazla firmanın katıldığı seminerde firmalara, Beauty Eurasia hakkında, Türk ve Avrasya kozmetik pazarıyla ilgili bilgilerinde yer aldığı etkili bir sunum yapıldı. Seminere katılan tüm firmalar seminerden Beauty Eurasia hakkında olumlu ve pozitif fikirlerle ayrıldılar. 5 Nisan’da başlayacak olan dünyanın en büyük kozmetik fuarı Cosmoprof Bologna’ya da tüm ekibiyle katılacak olan Beauty Eurasia, tüm katılımcı ve ziyaretçilere tanıtımlarını gerçekleştirecek.