BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,11
ALTIN 2.307,82
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kocasını tüfekle 3 yıl sonra kızını zehirleyerek öldürdü evin bahçesine üstü üste gömdü

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı

KAHRAMANMARAŞ'ta, bir evin bahçesinde yapılan kazıda, 25 yıldır kayıp olan A.T. ile kızı Z.T.'nin kemiklerine ulaşıldı. Namus meselesi yüzünden tartıştığı kocasını, 3 yıl sonra da kızını zehirle öldürüp evin bahçesine üst üste gömdüğü belirlenen kadın ile oğlunun da aralarında olduğu 6 kişi gözaltına alındı.

Abone ol

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'ne 2015 yılında müracaat eden bir kız, annesi Z.T.'nin kaybolduğunu, anneannesi H.T.'ye sorduğunda Almanya'ya gittiğini söylediğini, ancak yaptığı araştırmada bir ize ulaşamadığını belirtti. Polis ekipleri de araştırmalarında Z.T.'nin izine rastlamadı.

İl Emniyet Müdürlüğü, faili meçhul cinayetleri aydınlatmak için 4 ay önce, 7 yıl önce kayıp başvurusu yapılan Z.T.'nin dosyasını raftan indirdi.
Kayıp kadını bulmak için Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde özel ekip kuruldu.

Yeniden bilgisine başvurulan kayıp Z.T.'nin ismi açıklanmayan kızı, annesinin Almanya'ya gittiğine inanmadığını, öldürülmüş olabileceğini söyledi.

Özel ekibin araştırmalarında Z.T.'nin babası A.T.'nin de kayıp olduğu belirlendi. Baba ve kızın aile içi cinayet kurbanı olabileceğini değerlendiren özel ekip, kayıp kişilerin öldürüldüğünü belirledi.

Özel ekip, A.T.'nin eşi H.T. (75) ve oğlunun da aralarında olduğu 6 kişiyi gözaltına aldı. Emniyete götürülen şüphelilerden H.T., sorgusunda suçunu itiraf etti.

H.T. (SOLDA) VE KOCASI A.T (SAĞDA) (HALİL ULUBEY

Kızının yemeğine zehir katmış
1997'de namus meselesi yüzünden A.T. ile tartıştığını, tartışmanın sonunda kocasını av tüfeğiyle öldürüp evin bahçesine gömdüğünü, 3 yıl sonra 2000 yılında da kızı Z.T.'yi yemeğine kattığı zehirle öldürdüğünü, onun cesedini de bir fıçıya koyup eşinin cesedinin üzerine gömdüğünü söylediği öğrenildi. Daha sonra eve götürülen H.T., savcı ve polislere kocasıyla kızını gömdüğü yeri gösterdi.

Kemikleri bulundu
İş makinesiyle başlatılan kazı çalışmalarına arkeologlar da katıldı. Kazı ekibi önce Z.T.'nin, onun altında da babası A.T.'nin kemiklerini buldu. Gözaltına alınan 6 kişinin emniyetteki sorgusu sürüyor.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Mehmet Şef'in annesini görenler şaştı kaldı! Bu benzerliğe inanamayacaksınız
Foto Galeri Mehmet Şef'in annesini görenler şaştı kaldı! Bu benzerliğe inanamayacaksınız Galeriye Gözat